Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Andrea Pálffy-Belányi na prechádzke s dcérkou Saskiou

Andrea sa so svojou Saskiou hrdo prechádza ulicami Bratislavy. Vyzerá naozaj šťastne. Zobraziť galériu (14)
Andrea sa so svojou Saskiou hrdo prechádza ulicami Bratislavy. Vyzerá naozaj šťastne.

BRATISLAVA - Je utorok 27. február, 11.20 hod. Z bytu na bratislavskej Zámockej ulici vychádza moderátorka Andrea Pálffy-Belányi (30) a žiari šťastím.

Nečudo, veď konečne má pri sebe dcérku Saskiu. Populárna mamička sa dokáže tešiť aj z obyčajnej prechádzky, keďže dievčatko porodila predčasne a vyše mesiaca si ešte poležalo v nemocnici v inkubátore.

Najsledovanejšia slovenská mamička včera stihla ešte vybehnúť s dcérkou na krátku prechádzku, kým slnko nezastreli mraky a spustil sa studený lejak. „Saskia je ešte drobučká, ale dobre papká a pekne priberá,“ radostne zvestovala dobrú správu. Z dievčatka zababušeného do deky s farebnými srdiečkami vykúkala len čiapočka.

Pálffyovci svojej Saskii zadovážili najmodernejší kočík nemeckej výroby v hodnote asi 25-tisíc korún. Dcérka známeho hokejistu Žigmunda Pálffyho (34) a moderátorky TA3 si po 45 dňoch v inkubátore vychutnáva starostlivé náručie rodičov a chlad nemocničných izieb vymenila za útulný domov v dvojpodlažnej nehnuteľnosti v najlukratívnejšej bratislavskej lokalite.

Príchod malej Saskie obrátil život manželov Pállfyovcov naruby. „Sú naozaj veľmi šťastní. Teraz sa celý svet točí okolo malej,“ prezradil priateľ prominentného páru. Andrea o návrate na televíznu obrazovku vôbec neuvažuje. „Všetok čas venuje dcérke. Často s ňou chodí na prechádzky, k lekárovi na pravidelné kontroly. Žije len pre Saskiu a Žigo tiež,“ zdôraznil náš zdroj.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu