Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Je medzi nimi aj Saskia?

Takto prevážajú novorodeniatka v bratislavskej nemocnici, kde sa narodila aj Saskia. Zobraziť galériu (12)
Takto prevážajú novorodeniatka v bratislavskej nemocnici, kde sa narodila aj Saskia.

BRATISLAVA - Na ošarpanom dvojposchodovom vozíčku prepravujú novorodeniatka v bratislavskej nemocnici na Antolskej ulici, kde sa 2. januára narodila aj dcéra bohatého hokejistu Žigmunda Pálffyho (34) a moderátorky Andrey (30).

Je medzi drobčekmi aj Saskia? Slúži belasá deka, ktorou sú bábätká prikryté od hlavy po päty, na ochranu malej prominentnej pacientky pred médiami?

Každý deň vždy v rovnakom čase prevážajú novorodeniatka na rôzne vyšetrenia v budove petržalskej nemocnice. Zdravotné sestry ich úzkostlivo pozakrývajú mäkučkou dekou od hlavy po päty. Nemocničnou chodbou sa ozýva spod prikrývky len ich plač. Novému Času sa však podarilo nahliadnuť pod deku, kde na dvojpodlažnom vozíčku prevážali 14 novorodencov.

„Je chrípková epidémia a zrejme preto sú bábätká zahalené dekou. Ale možné je aj to, že je medzi nimi aj Žigova dcérka, a nechcú, aby ju niekto odfotil,“ uvažoval zamestnanec zdravotníckeho zariadenia. Manželia Pálffyovci navštevujú svoje prvorodené dieťa každý deň a úsmev na ich tvárach prezrádza, že Saskia, ktorá sa narodila predčasne, je z najhoršieho vonku.

Na otázku Nového Času, kedy si svoju ratolesť konečne budú môcť previezť do luxusného bytu na bratislavskej Zámockej ulici, Andrea iba krátko odvetila: „To nevieme.“ Svoju materinskú lásku sa snaží dcérke vynahradiť aspoň počas dvoch hodín, ktoré pri nej každodenne strávi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu