Piatok4. október 2024, meniny má František, zajtra Viera

Markizácka hviezdička je vraj NEVERNÁ svojmu manželovi: Nabonzovala to na ňu vlastná mama!

Ornella Koktová Zobraziť galériu (3)
Ornella Koktová (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Zdá sa, že manželstvo českej hviezdičky, známej zo šou Survivor,nie je také dokonalé. Vlastná mama na ňu nabonzovala to, že je vraj svojmu mužovi neverná!

V roku 2015 českým šoubiznisom otriasla svadba vtedy 21-ročnej Ornelly Štikovej s o 36 rokov starším Josefom Koktom. Veľké nádeje ich manželstvu nikto nedával, no celé roky dokazovali opak. Dnes sú spolu už 9 rokov a majú 3 deti. No ako teraz vyplávalo na povrch, nie je vraj také ružové, ako sa môže zdať.

Ornellina matka Monika Binias, ktorá je s dcérou už niekoľko rokov v spore, ju totiž obvinila, že má svojho muža dlhodobo podvádzať. „Predtým už dokonca priznala, keď sme boli v kontakte, že simultánne s Pepou mala niekoľko milencov. Ona tu svoju promiskuitu nijako neskrýva. To už niekoľkokrát odznelo od nej a nemyslím si, že táto prax by bola teraz iná,“ prezradila Binias pre Extra.cz. V médiách sa špekulovalo o tom, že má Ornella vzťah s mladým ženatým mužom. Nič z toho sa však nepotvrdilo. Je to možno prekvapujúce, ale Josef Kokta, pre ktorého je Ornella štvrtou manželkou, si z obvinenia Moniky Binias ťažkú ​​hlavu nerobí. „Mladého jej prajem,“ povedal Kokta pre spomínaný český denník. „Vraj je pekný,“ dodal. Ako by ste reagovali vy na podobné klebety?

Ornella Koktová
Zobraziť galériu (3)
Ornella Koktová  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: ManželstvoOrnella KoktováJosef KoktaNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu