Streda3. júl 2024, meniny má Miloslav, zajtra Prokop

Jednovaječné dvojčatá (20) dobýjajú stránky pre dospelých: Existuje jedna vec, ktorú spolu nikdy nerobia!

(Zdroj: Instagram/maddisontwinsx)

MELBOURNE – Dvadsaťročné austrálske dvojčatá, Amelia a April Maddison, na stránkach pre dospelých skutočne vynikajú. Identických dvojčiat je podľa ich slov v brandži stále málo. Aj keď si veľa ľudí považuje za čudné to, že sa spoločne podieľajú na erotickom obsahu, dvojčatá v tom našli jedno obrovské pozitívum.

April a Amelia sa nevedeli dočkať, kým dovŕšia 18 rokov, aby sa mohli vyzliekať v miestnom pánskom klube. Netrvalo dlho a uvedomili si, že na OnlyFans môžu zarobiť oveľa viac peňazí. Za necelé dva roky vyzbierali až 6 miliónov austrálskych dolárov (3,7 milióna eura). Najprv začali vytvárať obsah na propagáciu svojej identity, ale potom sa rozhodli založiť účet OnlyFans. Nikdy si nemysleli, že o ne bude taký záujem, no teraz sú mimoriadne spokojné s tým, čo robia.

Okrem toho si užívajú aj veľa slobody, pretože kariéra im umožnila odsťahovať sa z domu, kúpiť si prvé autá a čoskoro si spoločne kúpia aj dom. Dvojičky pre denník Daily Star prezradili: „Veľa ľudí má zjavne fetiš na dvojčatá. Identické dvojčatá sú naozaj zriedkavé a na OnlyFans ich nie je veľa, takže sme v tomto jedinečné a vynikáme.“

Ľudia sú podľa ich slov často zvedaví na to, čo robia. „Spoločná spolupráca nás zblížila ako nikdy predtým. Naučili sme sa rešpektovať hranice tej druhej a nikdy sa navzájom nenútiť, aby sme robili niečo, čo nechceme,“ uviedli ďalej. Dvojčatá priznali, že chápu, prečo si niektorí ľudia môžu myslieť, že to, čo robia, je čudné, ale o kritiku sa príliš nezaujímajú. Ich aktuálna kariéra však prekáža aj rodine.

Jeden z príbuzných dokonca poslal ich fotografiu z OnlyFans celej rodine. Dovtedy nikto z rodiny nevedel, čím sa živia. Napriek tomu priznali, že nemajú v úmysle vzdať sa toho, čo robia. „Nikomu tým neubližujeme a nerobíme nič nezákonné. Nemáme spolu sex ani nič podobné. Nestaráme sa o názory nikoho iného. Sme šťastné a máme úžasný život, takže negativita pre nás nie je dôležitá,“ dodali.

Viac o téme: Jednovaječné dvojčatáOnlyFans
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu