Pondelok23. september 2024, meniny má Zdenka, zajtra Ľubor, Ľuboš

Známy herec pri vážnej dopravnej nehode takmer prišiel o život: Myslel som si, že som mŕtvy!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

NEW YORK - Americký herec Scott Cohen (62) a jeho manželka Anastasia Traina boli pred pár týždňami účastníkmi vážnej dopravnej nehody. K tej sa Cohen vrátil v najnovšom rozhovore, v ktorom uviedol, že si počas nej mysleli, že zomrú.

Scott Cohen sa preslávil vo viacerých známych počinoch, ako je napríklad seriál Ženy z rodu Gilmorovcov. Koncom júna však bol účastníkom dopravnej nehody, pri ktorej do jeho auta, v ktorom sedela aj jeho manželka, vrazilo vozidlo, ktoré prenasledovali policajti. Na sociálnej sieti Instagram následne zverejnil zábery z nemocnice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Scott Cohen (@scottecohen)

K nehode, ktorá mohla skončiť tragicky, sa vrátil počas premiéry seriálu The Penguin, v ktorom si zahral po boku Colina Farrella či Marka Stronga. V rozhovore pre magazín Page Six prezradil, že spolu s jeho manželkou si vo chvíli nárazu mysleli, že zomrú.

„Mysleli sme si, že sme mŕtvi. Ruky mojej manželky dopadli dosť zle. Ja mám zlomenú hrudnú kosť, čo by malo byť niečo, čo sa nikdy úplne nezahojí," povedal herec, ktorý aj napriek zraneniam dorazil na premiéru aj v spoločnosti svojej manželky. 

Scott Cohen
Zobraziť galériu (2)
Scott Cohen  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Scott Cohen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu