Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Hviezdna umelkyňa zažila poriadnu drámu: Počas natáčania takmer zomrela!

Elizabeth Banks Zobraziť galériu (2)
Elizabeth Banks (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Počas natáčania zažijú herci aj poriadne netradičné zážitky. Na jeden z nich však nespomína v dobrom americká herečka Elizabeth Banks (50), ktorá v najnovšom rozhovore opísala situáciu, pri ktorej takmer prišla o život.

Elizabeth Banks môže jej kariéru závidieť množstvo kolegov a kolegýň. V minulosti si totiž zahrala vo viacerých slávnych počinoch, ako sú napríklad filmy Spider-Man, Hry o život, Charlieho anjeli či Tri dni k slobode.

Momentálne však naplno pracuje na propagácii jej nového filmu s názvom Skincare, ktorý bude mať premiéru v polovici augusta. Počas natáčania však zažila niečo, čo sa jej počas bohatej kariéry ešte nestalo a pri čom takmer prišla o život. 

„Po prvýkrát som sa skoro udusila. Bola som v mojom prívese a jedla som. Začala som sa však dusiť hráškom. Otvorila som dvere, ale nemohla som vôbec hovoriť, veľmi som sa bála. Nakoniec ku mne pribehol jeden z členov štábu a spýtal sa ma, či sa dusím. Potom musel použiť Heimlichov manéver. Musel to urobiť 2-krát. Volá sa Július a je to môj anjel strážny, zachránil mi život," citoval herečku magazín Page Six.

Elizabeth Banks
Zobraziť galériu (2)
Elizabeth Banks  (Zdroj: SITA/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Viac o téme: Elizabeth Banks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu