Streda18. september 2024, meniny má Eugénia, zajtra Konštantín

ZOMRELA hviezda (†63) filmu Karate Kid: ZLYHALI mu orgány!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Network Entertainment/McQueen Racing)

LOS ANGELES - Umelecký svet zasiahla smutná správa. Vo veku 63 rokov zomrel americký herec a syn slávneho Stevea McQueena (†50), Chad McQueen. Ten si zahral v snímkach ako Karate Kid, Policajt z New Yorku či Misia Spravodlivosti.

Smutnú správu na sociálnej sieti Instagram zverejnila hercova najbližšia rodina - manželka Jeanie a deťi Chas, Madison a Steven. „S ťažkým srdcom oznamujeme úmrtie nášho otca chada McQueena. Jeho pozoruhodná cesta ako milujúceho otca s neochvejným záväzkom voči našej matke bol skutočným príkladom života plného lásky a oddanosti. Jeho vášeň pre pretekanie zdôrazňovala nielen výnimočný talent, ale bola aj spôsobom, ako ctiť odkaz svojho otca,“ písalo sa v príspevku.

Herec sa okrem hrania venoval aj pretekaniu - podobne ako jeho otec Steve McQueen. V roku 2006 mal takmer smrteľnú nehodu, keď trénoval na pretekoch Rolex 24 Dayton International Speedway. To ukončilo jeho športovú kariéru. Herec zomrel v stredu 11. septembra v Palm Springs, podľa informácií webu The Hollywood Reporter na zlyhanie orgánov. Česť jeho pamiatke!

Viac o téme: Chad McQueen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu