Nedeľa22. september 2024, meniny má Móric, zajtra Zdenka

Hororové rande: Mladíkovi ostalo po vášnivej noci jablko v zadku! Detaily sú však oveľa znepokojujúcejšie

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MALORKA – Zoznamovacie aplikácie sa tešia veľkej obľube. Je to najrýchlejší spôsob, ako niekoho spoznať bez toho, aby ste museli vyvíjať prílišnú aktivitu. Jedno rande zo zoznamky Grinder ale nevyšlo úplne podľa plánu.

Na Malorke zatkli Nemca, ktorý bol obvinený zo sexuálneho obťažovania a napadnutia. Všetko sa začalo tým, že pozval na rande mladého muža, ktorého stretol na zoznamovacej aplikácii Grinder. Po vášnivom rande však mladíkovi zostalo v zadku jablko. Obeť si dokázala časť ovocia odstrániť sama, no na odstránenie zvyšku potrebovala lekársku pomoc. Po prepustení z nemocnice mladík nahlásil polícii, že bol nadrogovaný a celý incident sa údajne odohral bez jeho súhlasu, informuje denník Daily Star

Hororové rande: Mladíkovi ostalo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Miestne správy naznačujú, že obeť súhlasila s niektorými neortodoxnými sexuálnymi praktikami, ktoré boli súčasťou dohody pred samotným aktom. Nie však v takom rozsahu, ktorý viedol k hospitalizácii. Polícia potvrdila, že Nemec bol vzatý do cely predbežného zadržania a že vyšetrovanie stále pokračuje. Štátna príslušnosť obete nebola zverejnená. 

K údajnému sexuálnemu trestnému činu malo dôjsť v dome v meste Palma, kde páchateľ žije. K dnešnému dňu nie je jasné, či sa nemenovaný muž dostavil pred sudcu na neverejné súdne pojednávanie. Očakáva sa, že bude prepustený na kauciu až do ukončenia trestného vyšetrovania.

Viac o téme: NehodaSexJablkoObvinenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu