Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

TOPKY tohto týždňa: Konflikt v kráľovskej rodine, tragédia u Beckhamovcov a slávna herečka v miniplavkách!

(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Počas tohto týždňa sa vo svete šoubiznisu stalo viacero vecí, ktoré zaujali fanúšikov. Medzi ne patrila smrť známeho hudobníka menom Chino XL, tragédia v rodine Beckhamovcov, pokračujúci konflikt princa Harryho s jeho rodinou či sexi zábery herečky Jessicy Alba.

Veľmi smutnou správou bola smrť známeho hudobníka menom Chino XL. Ten zomrel vo veku 50 rokov a o jeho smrti informovala jeho najbližšia rodina, ktorá mu do neba poslala veľmi emotívny odkaz.

Náročný týždeň prežil syn Davida a Victorie Beckhamovcov – Brooklyn. Ten skončil v nemocnici kvôli zlomenine ramennej kosti a jeho manželka Nicola Peltz sa navyše musela spamätávať zo smrti jej milovanej čivavy, ktorú mala 9 rokov.

Vo veľkom sa opäť hovorilo aj o konfliktoch princa Harryho a kráľovskej rodiny. Podľa najnovších informácií totiž Karolovi III. definitívne došla trpezlivosť a so svojím synom úplne prerušil kontakt.

Svojich fanúšikov potešila slávna herečka Jessica Alba. Tá sa okrem svojho talentu preslávila aj svojou krásou, ktorú ukázala na dovolenke na gréckom ostrove Mykonos.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu