Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Nezbedná mačka je hitom internetu: Pozrite, čo priniesla domov! Zarába si na živobytie, vtipkujú ľudia

(Zdroj: TikTok/Megan-christian)

LONDÝN – Mnoho majiteľov domácich zvierat tvrdí, že ich zvierací spoločníci sú skutočne inteligentní a presne vedia, čo robia. Žena menom Megan to potvrdila videom na TikToku. Ukázala totiž, čo vyviedol jej štvornohý domáci miláčik.

Megan na sociálnych sieťach pravidelne zverejňuje videá svojej mačky Monkey. Nedávno sa podelila o bizarný incident, o ktorý sa postaral jej domáci miláčik. Keď sa totiž mačka vrátila domov, v ústach držala žreb. „Monkey, kde si bola a čo to tam máš?“ spýtala sa Megan. Už predtým jej mačka domov doniesla rôzne darčeky vrátane tabaku či hygienických vložiek. „Je to víťazný žreb?“ spýtala sa mačky.

Ako sa neskôr ukázalo, skutočne to tak bolo. Keď sa totiž pozrela na žreb, uvedomila si, že je už zoškrabaný a že vyhrala 5 libier (5,9 eur). Neskôr zistila, že výhra je dvojnásobná, teda 10 libier (11,9). „Monkey!“ zvolala žena, pretože netušila, komu žreb patrí. Doposiaľ nie je známe, kde mačka žreb našla.  

Používateľov sociálnej siete incident pobavil. „Vidíte, stará sa o vás. Veľmi skromná, veľmi všímavá, veľmi starostlivá,“ uviedol jeden z komentujúcich. „Musíte na ňu nasadiť mačaciu kameru, aby ste zistili, kde nachádza všetky tieto poklady,“ napísal ďalší. „Dobré dievča, ktoré platí nájom – moje mačky to nerobia,“ zavtipkoval tretí. „Zarába si na živobytie,“ pridal sa štvrtý.

Viac o téme: MačkaŽreb
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu