Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

TOPKY tohto týždňa: Žiadosť o rozvod Jennifer Lopez, herečka bojuje s rakovinou a sexi zábery slávnej krásky!

(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Tento týždeň priniesol niekoľko zaujímavých noviniek, ktoré zaujali každého fanúšika šoubiznisu. Jednou z hlavných tém bol rozvod Jennifer Lopez a Bena Afflecka, avšak smutnú novinku oznámila aj herečka Danielle Fishel a jej kolegyňa Sydney Sweeney sa ukázala v ďalšom zábere, na ktorom ukázala svoju sexi postavu.

Témou číslo jeden bola jednoznačne žiadosť o rozvod, ktorú podala Jennifer Lopez. Tá tak potvrdila špekulácie o kríze v jej manželstve s Benom Affleckom, ktoré sa šírili už niekoľko mesiacov.

Smutnú správu oznámila fanúšikom herečka Danielle Fishel. Tá totiž prezradila, že jej diagnostikovali rakovinu prsníka a v najbližšej dobe ju čaká náročná liečba.

Už tradične zaujala aj ďalšia herečka Sydney Sweeney, ktorá patrí medzi najkrajšie celebrity súčasnosti. To potvrdila aj na najnovších záberoch, na ktorých predviedla svoju sexi postavu v plnej paráde.

Okrem toho zaujal aj brat Michaela Schumachera – Ralf, ktorý pred mesiacom priznal, že je gej. Počas dovolenky so svojím priateľom sa tak už nemienil skrývať a so svojím partnerom si vymieňal viaceré nežnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu