Pondelok9. september 2024, meniny má Martina, zajtra Oleg

TRAGÉDIA u Beckhamovcov: Zasiahla ich náhla SMRŤ... Nicola to nenechá len tak!

Brooklyn Beckham a Nicola Peltz
Brooklyn Beckham a Nicola Peltz (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Slávna rodina prežíva obrovský smútok. Manželke Brooklyna Beckhama (25), herečke Nicola Peltz (29), totiž zomrela čivava Nala, ktorú mala 9 rokov. Smrť prišla po návšteve psieho salónu. Nicole teraz chystá pomstu!

Galéria: Brooklyn Beckham a Nicola Peltz

Nicola Peltz-Beckham o ťažkom období prehovorila na sociálnej sieti Instagram. Jej čivava Nala bola psom salóne, kde mala podstúpiť úpravu srsti. Keď si ju však vyzdvihla, bolo evidentné, že s ňou niečo nie je v poriadku. „Nala bola absolútne zdravá, keď šla večer k ošetrovateľovi, ale vrátila sa hyperventilujúca, nemohla popadnúť dych. Utekala som k veterinárovi, ale po niekoľkých hodinách zomrela,“ šokovala herečka. 

Svojmu miláčikovi potom vystrojila honosný pohreb s malou bielou truhlou, pri ktorej sa zrútila. Pri jame ju musel utešovať manžel Brooklyn. „Toto bol najťažší mesiac môjho života. Ani nemôžem nájsť slová, ktorými by som popísala svoje toľkokrát rozlámané srdce,“ priznala Nicola. „Bola to moja krásná kráľovná a zostala po mojom boku 9 rokov,“ dodala. 

Najväčším smútkom si nevesta Davida Beckhama už prešla a aktuálne premýšľa, ako by sa mohla zo smutnej udalosti "poučiť". „Zverejnila som túto skúsenosť na Instagrame, aby som zvýšila povedomie o tomto nebezpečenstve. Zlomilo mi srdce, keď som počula desivé príbehy od toľkých ďalších ľudí, ktorí zažili rovnakú tragédiu. Nedokážem to uniesť. Som pobúrená, keď počuje, ako bežné sú príbehy ako náš,“ pokračovala.

Rozhodla sa preto, že bude robiť všetko pre to, aby sa zmenili zákony. „Musíme sa polepšiť a presadiť zákony, aby lepšie chránili chlpáčov a milujúcich majiteľov, ktorí sa o nich starajú. Naši maznáčikovia sú naša vyvolená rodina. Väčšinu svojho života som zasvätila záchrane psov a nemôžem s čistým svedomím dopustiť, aby sa tento desivý čin stal ďalším rodinám. Budem pracovať pre zmenu zákonov, ktoré pomôžu ochrániť rodiny. Budem makať na zmene zákonov, aby som pomohla zaistiť, že nikto ďalší už nebude musieť zažiť takú bolesť srdca. Vždy budem používať svoj hlas k ochrane našich nemých tvárí,“ dodala. 

Viac o téme: Brooklyn BeckhamNicola Peltz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu