Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

TOPKY tohto týždňa: Nový imidž Jamesa Bonda, výčitky Meghan Markle a pikantné odhalenie Katy Perry!

(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Posledný týždeň priniesol vo svete šoubiznisu viaceré zaujímavé témy, ktoré zaujali fanúšikov. Veľa sa hovorilo o premene Daniela Craiga, smrti slávneho amerického hudobníka či slovách Katy Perry, ktorá prezradila pikantnú vec zo vzťahu s Orlandom Bloomom.

Počas posledných dní sa veľká pozornosť sústredila na Medzinárodný filmový festival v Benátkach, kde sa objavilo množstvo svetoznámych osobností. Jednou z nich bol aj Daniel Craig, ktorý však predviedol poriadnu premenu svojho vzhľadu. 

Umelecký svet zasiahla smutná správa. Vo veku 34 rokov totiž zomrel raper Rich Homie Quan, ktorého našla jeho priateľka bez známok života na gauči ich spoločného príbytku. Následne zavolala tiesňovú linku, avšak spevákovi už nedokázali pomôcť.

S pikantným priznaním prekvapila speváčka Katy Perry. Tá v podcaste prezradila čo to zo svojho súkromného života a okrem toho prekvapila aj svojou úprimnosťou, keď dala nazrieť do svojho intímneho života s Orlandom Bloomom.

Svoje slová mala v poslednej dobe oľutovať Meghan Markle. Tá po odchode do USA kritizovala pomery v kráľovskej rodine, čo podľa odborníčky dnes veľmi ľutuje, keďže nemali taký dopad, aký očakávala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu