Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Carmen Geiss (59) OPÄŤ skončila v NEMOCNICI: Náhla OPERÁCIA... TOTO jej museli vyoperovať!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Instagram CG)

MONAKO - Pred mesiacom Carmen Geiss (59) vystrašila svojich blízkych a fanúšikov, keď uprostred natáčania skončila v nemocnici. Diagnostikovali jej pankreatitídu. A na lôžku je opäť. Tentokrát však bola situácia ešte vážnejšia... Musela podstúpiť náhlu operáciu!

Začiatkom augusta sa Carmen Geiss prihovorila svojim fanúšikom na sociálnej sieti Instagram a oznámila im, že je hospitalizovaná v nemocnici. Uprostred natáčania v Rakúsku jej totiž prišlo žle. Lekári jej napokon diagnostikovali pankreatitídu a vďaka včasnej identifikácii problémom a nasadenej liečbe sa z problémov rýchlo dostala. Uplynul však len mesiac a... 

Slávna boháčka je v nemocnici opäť. „Nebojte sa, môj pankreas je top fit. Už len pár žlčníkových kameňom, ktoré zajtra vyberú spolu so žlčníkom. A nebojte sa, kamene už máme rezervované na našu stavbu,“ oznámila včera pred hospitalizáciou na sociálnej sieti Instagram. Ďalej sa svojim sledovateľom prihovorila aj pred operáciou a nasledne aj po samotnom zákroku. 

„Operácia dopadla dobre, pacient je na tom dobre! Neuveriteľné, čo dokážu tri malé kamene,“ napísala k videu z lôžka, na ktorom ukazuje aj spomínané kamene. „No, teraz je všetko vonku a ja sa opäť cítim skvele! A pozdravujem z kameňolomu - som opäť v službe!“ dodala. 

Viac o téme: Carmen Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu