Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

VIDEO Z toho, čo našiel kulturista v mužských sprchách v posilňovni, sa dvíha žalúdok: Čisté zverstvo!

(Zdroj: Instagram/michealcroser73)

MELBOURNE – Pobúrený kulturista zaútočil na člena svojej posilňovni za ohavný čin v spoločnej sprche. Ako informoval v príspevku na Instagrame, v jednej zo spŕch našiel nechutné prekvapenie. Niekoľko používateľov sociálnej siete prezradilo, že s niečím podobným sa sami stretli.

Micheal Croser, zamestnanec posilňovne Sunshine Fitness v Truganine na západe Melbourne v Austrálii, pred dvomi týždňami našiel v jednej zo spoločných spŕch ľudské exkrementy. Rozhorčený kulturista sa na Instagrame podelil o svoje znechutenie. „To, čo sa vám chystám ukázať, je jedna z najnižších známych foriem neúcty voči ostatným členom telocvične a verejnosti,“ povedal vo videu. „Som na mužských toaletách v Sunshine Fitness, kde pracujem a kam rád chodím trénovať,“ uviedol ďalej.

Croser najprv ukázal exkrement v sprche a následne poukázal, že len pár metrov od sprchy je toaleta. „V tejto posilňovni to nie je v žiadnom prípade prijateľné, takže ak to chcete začať robiť, mali by ste nájsť inú posilňovňu, pretože ak vás chytíme, pôjdete von,“ povedal. „Ak musíte ísť na toaletu, použite toaletu. Je to zdravý rozum, ale v dnešnej dobe je veľa nových ľudí, ktorí sa nenaučili správnu etiketu v posilňovni,“ dodal.

Ľudia sa okamžite postavili na Croserovu stranu. „Tiež som to našiel a musel som vynechať sprchu. Takmer som sa povracal, keď som vošiel a našiel som to,“ uviedol jeden z používateľov Instagramu, ktorý navštevuje rovnakú posilňovňu. Ďalší napísal, že k podobným incidentom dochádza až znepokojujúco často. „Nechutné správanie, v našej posilňovni sme mali člena, ktorý robil to isté zakaždým, keď sa osprchoval,“ dodal tretí komentujúci.

Viac o téme: PosilňovňaSprchyExkrement
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu