Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Karolovi III. došla trpezlivosť: Harryho zo svojho života úplne odstrihol… Už mu ani nedvihne telefón!

Princ Harry Zobraziť galériu (2)
Princ Harry (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Jeho správanie má tvrdú dohru. Konflikt princa Harryho a zvyšku kráľovskej rodiny sa podľa najnovších informácií v posledných mesiacoch vyhrotil a kráľovi Karolovi III. mala už dôjsť trpezlivosť. Svojho syna mal zo svojho života úplne odstrihnúť a nedvíha mu už ani len telefón.

Napätie v kráľovskej rodine pretrváva v podstate už niekoľko rokov. Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle po ich odchode do USA pravidelne útočili na zvyšok rodiny a situácia dospela až k tomu, že ich vzájomné vzťahy sú na bode mrazu.

Podľa najnovších správ však mala Karolovi III. dôjsť so svojím synom trpezlivosť. Zdroj blízky Harrymu totiž prezradil, že jeho otec mu už vôbec nedvíha telefón a prakticky s ním prerušil všetok kontakt. Dôvodom majú byť požiadavky princa, ktorý chce, aby mal počas svojich pobytov vo Veľkej Británii k dispozícii ochranku, ktorú mu tento rok definitívne odobrali. 

„Momentálne sa s ním Harry nevie spojiť. Na jeho telefonáty neodpovedá. Snažil sa zistiť, ako je na tom kráľ zdravotne, ale ani táto snaha nebola úspešná. Harry sa v Británii cíti vystrašene a kráľ je jediný, kto s tým podľa neho môže niečo urobiť. Harry je zároveň odhodlaný chrániť svoju rodinu za každú cenu," uviedol zdroj pre magazín People.

Karolovi III. došla trpezlivosť:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/Henry Nicholls/Pool Photo via AP)

Viac o téme: Princ Harry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu