Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

TOPKY tohto týždňa: Hnev Jennifer Lopez, miliónové dedičstvo princa Harryho a odvážny outfit sexi herečky!

(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Uplynulý týždeň priniesol viacero zaujímavých tém, ktoré zaujali fanúšikov po celom svete. Stále viac sa zrejme blíži oficiálne oznámenie rozvodu Jennifer Lopez a Bena Afflecka, princa Williama opäť naštval jeho brat a Blake Lively sa v spoločnosti ukázala v poriadne sexi outfite.

O krachu manželstva Jennifer Lopez a Bena Afflecka sa hovorí už niekoľko mesiacov. Podľa všetkého je však oficiálne oznámenie dvojice čoraz bližšie, s čím sa však slávna speváčka nevie zmieriť a na svojho partnera má byť podľa jej okolia poriadne naštvaná. 

Rovnako nahnevaný je aj princ William. Už o mesiac by mal totiž jeho brat zdediť poriadne mastnú sumu, ktorá sa rovná niekoľkým miliónom. Podľa budúceho kráľa si to však Harry vôbec nezaslúži a keby bolo na ňom, tak mu nedá vôbec nič. 

Slávna americká herečka Blake Lively v posledných týždňoch propagovala svoj najnovší film s názvom Končí sa to nami. Na jednu z akcií sa však vybrala v poriadne odvážnom outfite, v ktorom ukázala svoju dokonalú figúru a tak sa o nej hovorilo viac, ako o samotnom počine.

Pomerne netradičné problémy musel počas týždňa riešiť aj slávny Leonardo DiCaprio. Chvíle oddychu s jeho krásnou partnerkou Vittoriou Ceretti totiž skončili bolestivým útokom, ktorý mu zrejme dovolenku mierne znepríjemnil. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu