Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Markíza v PROBLÉMOCH: Diváci prišli o úvod dôležitého zápasu... Masívny VÝPADOK!

(Zdroj: Voyo)

BRATISLAVA - Slovan Bratislava včera hral svoj prvý zápas v hlavnej fáze Ligy majstrov. Pre futbalových fanúšikov išlo doslova o sviatok. Markíza a Nova vlastnia vysielacie práva na väčšinu zápasov a avizovali, že ich budú vysielať na Voyo. Veľký nápor divákov však streamovacia platforma nevydržala... Masívny výpadok!

Účasť Slovana Bratislava a Sparty Praha v Lige majstrov láka k obrazovkám obrovské množstvo fanúšikov. Vysielacie práva na väčšinu zápasov výročnej futbalovej súťaže však vlastnia televízie Markíza a Nova a tie sa rozhodli ich divákom poskytnúť prostredníctvom málo rozšírených staníc Nova Sportu, ktoré do svojej ponuky zaradilo minimum operátorov. 

Duely Slovana Bratislava sa dokonca vysielajú na úplne najmenej dostupnej stanici Nova Sport 6. Televízie však priniesli fanúšikom riešenie, a to streamovaciu platformu Voyo a dokúpenie športového balíka v hodnote 11,99 eur, ktorý spomínané stanice zahŕňa. Voyo tak získalo obrovské množstvo nových predplatiteľov... Tých však v stredu večer čakalo veľké sklamanie. 

Markíza v PROBLÉMOCH: Diváci
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Voyo)

Na zápas Slovana s Ceticom, ktorý mal odštartovať o 20:15 a prvý výkop bol naplánovaný na 21:00, totiž čakali márne. Veľká väčšina divákov sa k prenosu v týchto hodinách vôbec nedostala. Voyo malo totiž od ôsmej hodiny masívny výpadok, na ktorý na sociálnych sieťach začali okamžite upozorňovať stovky nahnevaných predplatiteľov. 

„Momentálne evidujeme technické problémy, ktoré spôsobujú výpadok pri prehrávaní či načítavaní služby. Kolegovia z technického oddelenia aktívne pracujú na odstránení problému. Veríme, že čím skôr bude opäť všetko v poriadku. prosíme o trpezlivosť a ďakujeme za pochopenie,“ informovala Markíza, ktorej sa vysielanie napokon podarilo obnoviť... Diváci však prišli o úvodných 20 minút zápasu. 

 

AKTUALIZÁCIA: Vzniknutý výpadok je opravený. Momentálne evidujeme technické problémy, ktoré spôsobujú výpadok pri...

Posted by Televízia Markíza on Wednesday, September 18, 2024

 

Viac o téme: TV MarkízaVoyo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu