Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Fanúšikovia legendárneho seriálu v šoku: Známy herec (†68) prehral boj so zákernou chorobou!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay)

LOS ANGELES - Počas včerajšieho dňa sa svet dozvedel smutnú správu o smrti známeho amerického herca Camdena Toya (†68). Ten sa najviac preslávil v seriáli Buffy, premožiteľka upírov. Posledné dva roky bojoval so zákernou chorobou.

Toy sa v hereckom svete preslávil hlavne ako predstaviteľ desivých príšer, ktoré stvárnil hlavne v seriáli Buffy, premožiteľka upírov. Počas včerajšieho dňa však magazín TMZ informoval o tom, že umelec v pondelok zomrel.

Camden Toy
Zobraziť galériu (2)
Camden Toy  (Zdroj: Profimedia)

Príčinou jeho smrti bola rakovina pankreasu, ktorú mu diagnostikovali vo februári tohto roka. Herec však svoje zdravotné problémy držal v tajnosti a tak je jeho smrť pre fanúšikov o to väčším šokom. Jeho stav sa mal v posledom období zlepšiť, avšak behom pár dní sa veľmi zhoršil.

S Toyom sa na sociálnych sieťach rozlúčilo množstvo fanúšikov a kolegov. Jedným z nich bol aj herec Doug Jones, ktorý si s ním zahral v spomínanom seriáli strašidelné postavy Gentlemanov.

„Toto je veľmi ťažké. Máme spolu veľmi veľa spomienok, dekády spoločného smiechu a cestovania. Mal som šťastie, že som mal 24 rokov takéhoto priateľa. Odpočívaj v pokoji," napísal na sociálnej sieti X.

Viac o téme: Camden Toy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu