Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Pár si objednal Disney ponožky z obľúbeného e-shopu: Ľudia idú do kolien! Keď ich uvidíte, zistíte prečo

(Zdroj: TikTok/emilie.fernstrom)

USA – Objednávanie oblečenia z internetových obchodov je vždy mačkou vo vreci – nikdy totiž neviete, či vám domov príde tovar, ktorý zodpovedá fotografii. Na vlastnej koži sa o tom presvedčil manželský pár, ktorý sa tešil na ponožky s Disney tematikou. Populárny e-shop ich však sklamal.

Influencerka Emilie Fernstromová zverejnila na TikToku video so svojím manželom Johnom Fernstromom, ktoré sa rýchlo stalo hitom internetu. Za štyri dni ho videlo viac ako 14,7 milióna ľudí. Vo videu manžel vysvetľuje, že si na cestu do Disneylandu objednali ponožky s Disney tematikou, no dostali produkty, ktoré sa nepodobali na tie na fotografii. „Na prvý pohľad vyzerajú v poriadku, ale keď ich uvidíte, zistite, kde je chyba,“ uviedol John vo videu.

@emilie.fernstrom Be careful when ordering from Temu… #expectationvsreality #Bigeet @John Fernstrom ♬ original sound - Emilie

Ako vidno vo videu, na ponožkách sú jednotlivé Disney postavy pomenované nesprávnymi menami. Mickey Mouse bol Miikey a Minnie Mouse sa stala Mimnee. Chip z populárnej animovanej rozprávky Chip & Dale bol označený ako Chib a z káčera Donalda sa stal Tonaid. Prasiatko je pomenované Bigeet namiesto anglického názvu „Piglet“, ktorý u nás poznáme ako Prasiatko.

Používateľov sociálnej siete video pobavilo, ale aj šokovalo. Niektorí sa dokonca podelili o podobnú skúsenosť. „Raz som si kúpil ponožky Pepsi, ktoré prišli s nápisom ‚Peepi‘,“ napísal jeden z komentujúcich. Väčšina sa zhodla na tom, že obchod musel postavy premenovať, aby ich spoločnosť Disney nezažalovala. „Myslím, že sú lepšie ako tie, ktoré by ste dostali od Disney. Kričím od smiechu,“ pridal sa jeden používateľ sociálnej siete. Napriek prekvapeniu mnohých sa ponožky medzičasom vypredali.

Viac o téme: PonožkyDisneyObchodTemu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu