Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Slovák (54) sa ponáhľal domov! Na chorvátskej diaľnici mu namerali rekordnú rýchlosť: Touto sumou sa vykúpil

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ŠIBENIK - Slováci sa opäť predviedli. Tentoraz 54-ročný Slovák si na dovolenke v Chorvátsku pomýlil cestu s pretekárskou dráhou. Chorvátski dopravní policajti mu namerali rýchlosť 208 kilometrov za hodinu.

archívne video

Policajti namerali vodiča, ktorý prekročil najvyššiu dovolenú rýchlosť o 111km/h (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Chorvátski policajti vo štvrtok (29. 8.) o 16.58 h v Šibeniku na diaľnici A1 zastavili 54-ročného občana Slovenskej republiky, ktorý viedol auto so slovenskými evidenčnými značkami. Informoval o tom chortvátsky portál sibenski.slobodnadalmacija.hr. Dôvodom jeho zastavenia bola nebezpečná jazda, keďže sa po ceste rútil rýchlosťou 208 km/h. Vodičovi bola uložená pokuta v sume 440 eur, ktorú zaplatil.

Polícia dodáva, že podľa najnovších štatistík cestnej premávky sa v období od 26. augusta do 1. septembra v obvode PZ Šibenik-Knin stalo celkom 32 dopravných nehôd. Z celkového počtu dopravných nehôd sa najviac (30) stalo v oblasti Šibeniku, pričom 7 skončilo so zranenými osobami a 23 s materiálnymi škodami, pri ktorých sa 2 osoby zranili ťažko a 8 ľahko. Rozborom príčin týchto dopravných nehôd bolo zistené, že najčastejšími pochybeniami, ktoré predchádzali vzniku samotných dopravných nehôd, bola neprimeraná rýchlosť a nerešpektovanie prednosti v jazde.

Viac o téme: SlovákRýchlosťChorvátsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu