Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Polícia zasahovala pri hromadnej bitke vo Veľkej Lomnici: Záchranári ošetrili dvoch ľudí

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

VEĽKÁ LOMNICA - Polícia zasahovala pri hromadnej bitke, ku ktorej došlo v piatok (6. 9.) v obci Veľká Lomnica v okrese Kežmarok. Záchranári ošetrili dvoch ľudí, ktorých následne transportovali do nemocnice.

archívne video

Muž v bratislavskom podniku napadol druhého muža, hrozí mu väzenie (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

Ako uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, došlo k vzájomnému fyzickému napádaniu zo strany viacerých osôb, pri ktorom tieto osoby použili rôzne predmety."Po oznámení bola hliadkami polície situácia upokojená a bol zabezpečený verejný poriadok. Vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony za účelom ustálenia skutkového stavu nie je možné podať bližšie informácie," povedala.

Ako uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Petra Klimešová, operátor tiesňovej linky 155 vyslal na miesto dve ambulancie rýchlej zdravotnej pomoci. Na mieste sa nachádzali dvaja zranení muži, ktorí boli transportovaní do nemocnice v Poprade."Jeden z nich, 31-ročný pacient, utrpel zlomeninu hornej končatiny a povrchové poranenie hlavy a 35-ročný pacient utrpel povrchové poranenie hlavy a úraz dolnej končatiny," dodala Klimešová.

Viac o téme: Hromadná bitkaPolícia KežmarokVeľká LomnicaBitka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu