Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Brutálny čin policajta: Zavraždil tehotnú ženu! TOTO bol dôvod

Policajt zavraždil Sandru Birchmorovú, pretože otehotnela.
Policajt zavraždil Sandru Birchmorovú, pretože otehotnela. (Zdroj: Facebook)

WASHINGTON - Telo Sandry Birchmorovej († 23) našli pred vyše dvoma rokmi. Všetko nasvedčovalo samovražde. Teraz však zatkli policajta. Je podozrivý z vraždy tehotnej ženy. Americké médiá informujú o nezvyčajnom kriminálnom prípade.

Birchmorová sa ako študentka strednej školy zúčastnila dňa otvorených dverí na policajnom oddelení v Stoughtone (Massachusetts). V októbri 2012 vtedy 15-ročné dievča dostalo na Facebooku žiadosť o priateľstvo. Pochádzala od jej budúceho vraha. V četoch vtedy 27-ročný policajt Matthew Farwell manipuloval s maloletou, začal s dievčaťom zneužívajúci vzťah.

archívne video

Rodina poškodených v kauze brutálnej vraždy Patrície si pýta 100-tisíc eur (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

Toxický vzťah trval roky a podľa súčasných súdnych dokumentov ho charakterizovali policajtove „fantázie o znásilnení“ a „závislosť na kontrolovaní“. Kým Farwell prežíval svoje vášne s Birchmorovou, pre priateľov a známych bol milujúcim otcom rodiny s manželkou a tromi deťmi.

Hrozilo odhalenie

Dvojitému životu hrozilo odhalenie, keď Sandra Birchmorová otehotnela. Správy ukazujú, že žena, ktorá bola vysoká len asi 1,50 metra, chcela mať mohutného 1,93-metrového policajta oficiálne zapísaného ako otca v rodnom liste. Dňa 30. januára 2021 požiadala policajta prostredníctvom chatu, aby vybral krásne mená pre bábätká. Matthew Farwell odpovedal, že by o tom radšej hovoril osobne.

Malo to vyzerať ako samovražda

O dva dni neskôr prebehlo dohodnuté stretnutie v byte tehotnej ženy. Tam policajt svoju obeť uškrtil, a potom to narafičil tak, aby to vyzeralo ako samovražda. Ako kolegovia odhalili vraha, nie je známe. Po zadržaní 28. augusta 2024 štátny zástupca hovoril len o nových dôkazoch, ktoré dostali. V prípade usvedčenia hrozí vrahovi v Massachusetts doživotné väzenie.

Viac o téme: PolicajtVraždaSandra Birchmorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu