Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Maduar NALOŽIL exčlenovi MC Erikovi: Vytiahli veľkú ŠPINU... DJ povoláva PRÁVNIKOV!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Youtube/archív MC Erik)

BRATISLAVA - Skupinu Maduar fanúšikovia spoznali ešte ako 5-členné zoskupenie. Okrem bratov Juraja (49) a Ladislava (53) Matyinkovcov, v nej boli aj Ladislav Dulovič, Erik Aresta (52) a Barbara Haščáková (†43). Poslední dvaja sa však v roku 1995 rozhodli osamostatniť... No a dnes si MC Erik a pôvodný Maduar nevedia prísť na meno. Bratia na svojho exčlena vytiahli veľkú špinu... DJ povoláva právnikov!


Lístky na Maduar - Show How Mad U Ar Tour nájdete v sieti Predpredaj.sk»


Po smrti Barbary Haščákovej sa Juraj a Ladislav Matyinkovci rozhodli blížiaci sa koncert Maduaru venovať spomienke svojej dávnej členky. Okamžite sa však vynorili názory, že hudobníci sa na tragédii chce priživovať a mali jej pomôcť, keď to naozaj potrebovala. Preto sa bratia rozhodli natočiť veľmi otvorené video, v ktorom odhaľujú skutočne šokujúce informácie...

Myslia si, že pri Barbare boli iní ľudia, ktorí jej mali podať pomocnú ruku. „My sme s Barbarou neboli od roku 1995, pretože ona od nás odišla a od toho momentu boli v jej okolí 3 dospelé osoby - bývalý spolupracovník, jeho otec a hlavne jej mama,“ vyjadrili sa hudobníci s tým, že tieto osoby ju mali chrániť pred negatívnymi vplyvmi šoubiznisu. Barbara bola v čase svojej najväčšej slávy ešte dieťa a úplne stratila kontakt so svojimi rovesníkmi. 

Maduar NALOŽIL exčlenovi MC
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Maduar)

„Zostala v obklúčení troch dospelých osôb, z toho každý si realizoval nejaké svoje ambície - či už náš bývalý člen, či už jeho otec alebo jej mama, ktorá bola nesmierne ambiciózna, karierne nastavená, to sme si my zažili s ňou. Toto nezdravé prostredie spôsobilo okamžitý odklon od toho, čo je normálne a čo je správne pre vývoj 14-ročného dieťaťa,“ pokračovali bratia. 

„Toto sú traja ľudia, ktorí spôsobili a stoja za tým, že jej osobnostný život sa vyvinul nesprávnym smerom, ale svojim spôsobom aj ten kariérny. Z nášho pohľadu jej mali pomôcť práve a v prvom rade títo ľudia, aj preto, že boli pri zrode všetkých jej problémov...” vyjadrili sa Matyinkovi s tým, že oni mali v tom čase stáť pri nej. „To, že neboli a nepomáhali, o mnohom vypovedá, o mnohom svedčí. A nám to neprináleží hodnotiť, ale nepríde nám to správne.“

- Čo viac povedali na adresu Erika Arestu, sa dočítate na ďalšej strane -

Viac o téme: MaduarErik ArestaMC Erik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu