Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Kráľovskú rodinu ničí ďalší konflikt: Súrodenci Karola III. sú z jeho správania veľmi sklamaní!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA/Henry Nicholls/Pool Photo via AP)

LONDÝN - Kráľovská rodina musela v posledných rokoch riešiť viacero škandálov a konfliktov. Jedným z nich je aj spor kráľa Karola III. so svojím bratom - princom Andrewom (64). Zvyšok ich súrodencov sa však postavil na stranu princa a kráľovi jeho správanie vyčíta.

Konflikt Karola III. a jeho brata je popri tom, ako dopadli vzťahy kráľovskej rodiny a princa Harryho, len slabým odvarom. Aj napriek tomu sa však ich spory stávajú čím ďalej viditeľnejšie a trpezlivosť dochádza už aj ich súrodencom. 

Kráľovskú rodinu ničí ďalší
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Tí sa postavili napokon na stranu Andrewa a Karol III. podľa nich celú situáciu nezvláda. Aspoň to tvrdí pre Mirror zdroj z okolia rodiny, podľa ktorého je najväčším problémom to, že chce kráľ svojho brata presťahovať z jeho domu, v ktorom býva dlhé roky.

„Charles je zo stavu jeho rodiny veľmi znepokojený. Každý má problémy so zdravím, peniazmi alebo zákonom. Situácia s Andrewom a jeho domom rozdelila rodinu. Jeho súrodenci sú sklamaní z toho, ako to Karol rieši. Okrem toho je tu situácia s jeho synmi. Rovnako má zlé vzťahy aj s deťmi svojho brata, ktoré sú znepokojené. Dokonca sa mu podarilo naštvať aj Camillu, ktorá jediná dokáže zvládať jeho podráždenosť," uviedol zdroj.

Karol III.
Zobraziť galériu (3)
Karol III.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princ AndrewKarol III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu