Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Putinovi vojaci sa strasú od strachu: VIDEO Ukrajinci majú lietajúci plameňomet! Necháva za sebou spúšť

Dron necháva za sebou spúšť.
Dron necháva za sebou spúšť. (Zdroj: X)

MOSKVA/KYJEV - Aké dôležité by mohlo byť použitie tejto „novej“ zbrane vo vojne na Ukrajine? Video ukazuje, ako bojovníci z Kyjeva používajú „lietajúce plameňomety“. Pri prvom kontakte sa horľavina zapáli a spôsobí peklo.

Aká dôležitá môže byť táto „nová“ ukrajinská zbraň skutočne v boji proti jednotkám Vladimira Putina? Rusko otvorene vedie vojnu proti Ukrajine od februára 2022 a v súčasnosti okupuje približne pätinu susednej krajiny. Ukrajinská armáda postupuje do Ruska od začiatku augusta a tvrdí, že dobyla niekoľko miest v regióne Kursk. Ruské jednotky medzitým postupujú na pokrovský sektor frontu na východe Ukrajiny.

Lietajúce plameňomety stavajú ruských bojovníkov do problémov

Videá na internete teraz ukazujú použitie dronov, ktoré boli vybavené termitovými náložami. Ukrajinské jednotky menia svoje drony na „lietajúce plameňomety“. Video na mikroblogovacej službe X (predtým Twitter) má teraz ukázať, ako tieto drony uvoľňujú prúd roztaveného termitu nad nepriateľskými pozíciami, čo spôsobuje, že z miesta dopadu stúpajú husté oblaký dymu. Pri prvom kontakte sa termit zapáli a spôsobí inferno.

  • Ukrajinské telegramové kanály informovali, že zábery vznikli vo východnej časti Doneckej oblasti, kde ruské sily sústreďujú svoj postup na mesto Pokrovsk.
  • Presný model dronu zostáva nejasný. Čo by ste si mali zapamätať: Ukrajinská vojna sa vedie aj na internete s propagandou na oboch stranách.
  • Tvrdenia nie je možné nezávisle potvrdiť.
  • To, čo sa stalo vo vojne na Ukrajine, je často zdokumentované pomocou videí z prvej línie.
  • V tejto súvislosti sa opakovane uvádzajú údajné neúspechy Putinových jednotiek.
Viac o téme: PlameňometRuskoUkrajinaDron
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu