Utorok10. september 2024, meniny má Oleg, zajtra Bystrík

Komik Ivo Ladižinský pochoval milovaného otca (†99): Rozlúčiť sa prišli Lasicová, aj Skrúcaný a Noga!

Otec Iva Ladižinského mal v pondelok pohreb. Zobraziť galériu (3)
Otec Iva Ladižinského mal v pondelok pohreb. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Obľúbený slovenský komik Ivo Ladižinský má za sebou najťažšie chvíle svojho života. Minulý týždeň v utorok navždy prišiel o svojho milovaného otca Štefana. Ten by sa o pol roka dožil krásneho veku 100 rokov. Dnes popoludní sa konal pohreb.

Komik Ivo Ladižinský pochoval milovaného otca (†99): Rozlúčiť sa prišla Lasicová, aj Skrúcaný a Noga! (Zdroj: Vlado Anjel)

Štefan Ladižinský bol zakladateľom myšlienky vzniku štúdia L+S. Počas svojho života založil viacero umeleckých súborov. Za všetky spomeňme Vojenský umelecký súbor, Slovenský ľudový umelecký kolektív či Armádny soubor Víta Nejedlého. Vo všetkých bol zakladateľom či spoluzakladateľom.

Minulý týždeň však poslednýkrát vydýchol v úctyhodnom veku 99 rokov - o pol roka by oslávil stovku. „Tak to slnko už zapadlo a pre môjho otca už definitívne, dnes poslednýkrát... Bol to môj súkromný hrdina. Bol to môj vlastný superman. No ale taký je život,“ napísal Ladižinský k videu na sociálnej sieti Facebook, ktorým smutnú správu oznámil. 

Komik Ivo Ladižinský pochoval
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram IL)

Dnes o 13:15 sa v bratislavskom Krematóriu konala posledná rozlúčka s významným Slovákom. A zbohom mu prišlo dať veľké množstvo známych osobností. Za všetky spomeňme herca Štefana Skrúcaného, ktorý prišiel s kolegom Mirom Nogom, básnika Ján Štrasser či dcéra Milana Lasicu, Hana Lasicová. 

Ivo Ladižinský
Zobraziť galériu (3)
Ivo Ladižinský  (Zdroj: Ján Zemiar)

Galéria: Pohreb Štefana Ladižinského

Viac o téme: Miro NogaŠtefan SkrúcanýIvo LadižinskýHana Lasicová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu