Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Muži s týmito PIATIMI koníčkami sú pre ženy najmenej atraktívni: Najväčším problémom je bežné hobby!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA – Záľuby hrajú veľkú úlohu v životoch každého z nás. Či už ide o šport alebo hry, každý máme jednu vec, ktorá nás vo voľnom čase zabáva. Ako sa však nedávno ukázalo, určité mužské záľuby ženám príliš neimponujú. Mužov s týmito piatimi koníčkami ženy považujú za menej príťažlivých.

Zoznam „najmenej atraktívnych koníčkov mužov“ sa stal virálnym na sociálnych sieťach a rozhneval veľkú časť internetu. V zozname je uvedených päť koníčkov, ktoré niektorým ženám jednoznačne prekážajú. O zozname informoval aj používateľ sociálnej siete X známy ako PicturesFoIder, ktorý nahral spravodajskú fotografiu so zoznamom pochybných koníčkov. Sú to: hranie videohier, zbieranie figúrok, predvádzanie kúzelníckych trikov, online trolling a hazardné hry. Mnohí v sekcii komentárov vyjadrili svoje pobúrenie.

„Naozaj odhalili mojich päť najobľúbenejších vecí,“ zavtipkoval jeden komentujúci, zatiaľ čo druhý poznamenal: „Toto je z roku 1998? V dnešnej dobe hrá videohry každý, to nemôže byť pravda.“ Jeden používateľ dokonca upozornil na Henryho Cavilla, známeho obľúbenca ženského publika, ktorý je tiež fanúšikom figúrok a známym geekom. Zoznam však minulý mesiac potvrdila aj americká komentátorka Liz Wheeler. Tá sa na sociálnej sieti podelila o graf, ktorý ukazuje, že ženám najviac prekáža, keď sa muži vo voľnom čase venujú hraniu videohier.

„Je to na 100 percent pravda. Muži hrajúci videohry sú extrémne neatraktívni. Je to červená vlajka. Je zvláštne, že to tak veľa chlapov nechápe,“ napísal Wheelerová k záberu. V jej zozname navyše boli záľuby, ako stavanie vlakových modelov, taxidermia (preparovanie živočíchov), zbieranie komixových kníh a pozorovanie vtákov. Jej príspevok však rozdelil ľudí na dva tábory – kým jedni súhlasili, iní podotkli, že je zvláštne, že percentá na grafe vždy klesajú o hodnotu päť, čo z grafu nerobí príliš relevantný dôkaz.

Viac o téme: HobbyZoznamMužiKoníčkyAtraktivitaHranie hier
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu