Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Ivo Ladižinský v slzách: Zomrel jeho najväčší životný idol, o pol roka by oslávil sto rokov

Ivo Ladižinský s otcom Zobraziť galériu (2)
Ivo Ladižinský s otcom (Zdroj: Facebook/Ivo Ladižinský)

BRATISLAVA - Ivo Ladižinský je komik, ktorý je naučený brať život s nadhľadom a humorom. Dnes sa však stala vec, ktorá mu zobrala úsmev z pier a zrazila ho na kolená. Zomrel jeho 99-ročný otec.

Galéria: Otec Iva Ladižinského

Otec Iva, Štefan Ladižinský, bol už nejaký čas v opatere odborníkov. Niekoľko rokov žil v domove dôchodcov, kde ho Ivo chodieval navštevovať vždy, keď to bolo možné. Dnes však Ivo na sociálnej sieti oznámil, že jeho otec zomrel. O pol roka by sa bol dožil sto rokov. "Tak to slnko už zapadlo a pre môjho otca už definitívne, dnes poslednýkrát... Bol to môj súkromný hrdina. Bol to môj vlastný superman. No ale taký je život," povedal v emotívnom videu Ivo.

Zomrel otec Iva Ladižinského
Zobraziť galériu (2)
Zomrel otec Iva Ladižinského  (Zdroj: FB)

Štefan Ladižinský bol zakladateľom myšlienky vzniku štúdia L+S. Počas svojho života založil viacero umeleckých súborov. Za všetky spomeňme Vojenský umelecký súbor, Slovenský ľudový umelecký kolektív či Armádny soubor Víta Nejedlého. Vo všetkých bol zakladateľom či spoluzakladateľom.

Ivo Ladižinský v slzách: Zomrel jeho najväčší životný idol, o pol roka by oslávil sto rokov (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Komik ešte pred časom žil na Bali, kam sa plánoval vrátiť. Osud však všetko zariadil inak a napriek plánom je Ivo aktuálne doma na Slovensku. Dokonca začína vystupovať. Od septembra pravidelne párkrát v mesiaci vždy s inými kolegami. A opäť na sociálnej sieti sľubuje: „Bude to samozrejme po mojom, bez cenzúry, na tvrdo, nekorektné, bez politickej agitácie, po slovensky, ako mi zobák narástol, s vulgarizmami...Proste Old skúl hetero!”

 

Väčšinou vás tu rozosmievam , alebo sa vám snažím niečím zlepšiť deň... ale dnes mi to úplne nejde , tak mi to prepáčte...

Posted by Ivo Ladižo Ladižinský on Tuesday, July 30, 2024

Viac o téme: OtecSmrťIvo Ladižinský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu