Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Obrovská radosť v kráľovskej rodine: Princezná nosí pod srdcom 4. dieťa!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA)

ŠTOKHOLM - Ich rodina sa rozrastie! Hoci sa média a verejnosť zaujímajú najmä o členov britskej monarchie, značnej popularite sa tešia aj iné urodzené rodiny. Mimoriadne sympatickým párom sú napríklad švédsky princ Karol Filip (45) a jeho krásna manželka Sofia (39). Tí v týchto dňoch oznámili svetu krásnu správu.

„Princ Karol Filip a princezná Sofia sú veľmi šťastní, že vám môžu oznámiť, že princená je v radostnom očakávaní s ich štvrtým dieťatkom,” znie v úvode radostného stanoviska, ktoré urodzený pár zverejnil. Verejnosti zároveň prezradili, že 39-ročná princezná zvláda tehotenstvo dobre a termín pôrodu je odhadovaný na február 2025.   

Palác tiež potvrdil, že v prípade jej oficiálneho programu naplánovaného na jeseň sa nepredpokladajú žiadne zmeny. 

Či princezná nosí pod srdcom chlapčeka alebo dievčatko, zatiaľ nie je známe. Karol Filip a krásna Sofia, ktorá sa v minulosti živila modelingom, majú spolu troch synov - Alexandra (8), Gabriela (7) a Juliana (3).

Princ Karol Filip je tretím v poradí v nástupníctve na švédsky trón. Korunným princom bol od svojho narodenia len 7 mesiacov. Potom vstúpil do platnosti zákon, ktorým sa zmenil systém nástupníctva v krajine. Následníkom trónu je najstarší potomok bez ohľadu na pohlavie. V tomto prípade teda jeho staršia sestra - korunná princezná Viktória. 

Viac o téme: Kráľovská rodinaPrincezná SofiaPrinc Karol Filip
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu