Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Kontroverzia na Týždni módy: Modelky sa na móle objavili v Evinom rúchu! Zakrývala ich len... Pikantné!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK – Týždeň módy v New Yorku, ktorý sa začal minulý piatok, je aktuálne v plnom prúde. Modelky však spôsobili rozruch tým, že kráčali po móle takmer nahé. Jediné, čo pokrývalo ich telo, bola páska. Mnoho z nich však na móle odhalili aj intímne oblasti.

Podujatie v New Yorku, ktoré sa koná dvakrát do roka, sa začalo minulý piatok. V sobotu sa pozornosť sústredila na The Black Tape Project, ktorý je dielom Drakhana Blackharta, kubánskeho Američana vychovaného v Miami, ktorý sa na svojej webovej stránke označil za jediného odborníka na telesné pásky na svete a priekopníka umeleckého žánru pások na telo, informuje denník Daily Mail.

Kontroverzia na Týždni módy:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Blackhartové návrhy používajú minimálnu tkaninu, čo umožňuje sústrediť sa výlučne na čiernu pásku, vďaka čomu je vynaliezavé oblečenie obzvlášť odhaľujúce. Zatiaľ čo väčšina návrhárov pripravuje oblečenie vopred, Blackhart sa pustil do práce priamo na móle a modelky páskou oblepil pred očami publika. Aj keď sa väčšina návrhov zameriavala na čiernu pásku na telo, modely mali okolo zápästia aj metalické farby modrej a zelenej.

Blackhart dodal vzhľadu ostatných modelov ďalšiu dynamiku zdobením pásky cvočkami. Blackhart z pásky vytvoril nielen rovné, ale aj zakrivené tvary. Dizajnér použil aj kúsky pásky v odtieňoch modrej a zelenej, aby vytvoril vzhľad rozbitých črepov skla.

Blackhart v módnom odvetví pôsobí už dve desaťročia. „Dnes sa zameriavam na vzdelávanie ostatných tým, že povzbudzujem svet, aby vyskúšal nový žáner body art s kolekciou našich vlastných telových pások,“ vysvetlil vo svojom príspevku na webovej stránke. „Spočiatku som sa veľmi bránil tomu, aby niekto zopakoval tento koncept, ktorý som považoval výlučne za svoj. Čoskoro som si však uvedomil, že práve táto špecifická cesta mi umožní otvoriť svetu moje zručnosti, techniky a tajomstvá, a to skutočne naštartovalo môj úspech,“ dodal Blackhart.

Viac o téme: ModelkyTýždeň módyNew YorkDrakhan BlackhartPáska na telo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu