Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Známa hudobníčka prekvapila fanúšikov: Priznala boj so zákernou chorobou!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Americká hudobníčka Patti Scialfa (71), ktorá je manželkou slávneho Brucea Springsteena (74), prehovorila o veľmi náročnom životnom období. Pred pár rokmi jej totiž diagnostikovali rakovinu krvi a tento boj opísala v najnovšom dokumente.

Scialfa a Springsteen sa spoznali v legendárnej kapele E Street Band, v ktorej obaja pôsobili. Svoje áno si povedali v roku 1991, avšak hudobníčka sa v posledných rokoch objavovala s kapelou veľmi málo. O jednom z dôvodov prehovorila v dokumente Road Diary: Bruce Springsteen and the E Street Band, ktorý mal premiéru v nedeľu.

V ňom umelkyňa priznala, že v roku 2018 jej diagnostikovali rakovinu krvi, kvôli čomu v tom období prestala s kapelou vystupovať. „Turné sa pre mňa stalo veľmi náročné. Táto choroba ovplyvňuje môj imunitný systém, takže musím byť opatrná, čo a kde robím. Raz za čas môžem prísť na nejakú šou, kde môžem zaspievať pár pesničiek, čo je pre mňa ako odmena. To je pre mňa momentálne štandard a som s tým spokojná," povedala podľa magazínu Variety Scialfa.

Žiadne ďalšie správy o tejto chorobe však hudobníčka neprezradila a počas včerajšieho dňa nereagovala ani na množstvo otázok, ktoré jej adresovali zahraničné médiá. Okrem vážnych zdravotných problémov sa však koncertovania vzdala aj preto, lebo sa chcela starať o svoju vnučku a takisto pracovať na svojom sólovom albume. 

Bruce Springsteen, Patti Scialfa
Zobraziť galériu (2)
Bruce Springsteen, Patti Scialfa  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Patti Scialfa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu