Pondelok8. júl 2024, meniny má Ivan, zajtra Lujza

Česká herečka ŠOKOVALA outfitom: Na sebe mala NEGLIŽÉ, plachtu a... TOTO si ukradla Yetimu?!

Emma Smetana šokovala svojim outfitom
Emma Smetana šokovala svojim outfitom (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - V Karlových Varoch sa aktuálne koná 58. ročník filmového festivalu. Prijalo naň pozvanie nespočetné množstvo známych osobností. No a niektoré z nich na seba strhávajú všetku pozornosť. Urobila tak aj česká herečka Emma Smetana (36), ktorá sa do karlovarských ulíc vybrala len v negližé. To narýchlo skryla pod plachtu!

Galéria: Emma Smetana

Filmový festival Karlovy Vary je medzinárodný filmový festival, ktorý sa každoročne koná v Karlových Varoch, v Českej republike. Je jedným z najprestížnejších a najstarších filmových festivalov v strednej a východnej Európe. Aktuálne sa koná už 58. ročník. Festival sa zameriava na predstavenie širokej škály filmov z celého sveta počas siedmich dní.

Okrem premietania počinov festival ponúka aj rôzne sprievodné podujatia, ako sú diskusie s filmovými tvorcami, workshopy, koncerty a spoločenské akcie, ktoré pravidelne navštevujú osobnosti. No a ako sme už zvyknutí, niektoré známe tváre radi pútajú na seba pozornosť. Ako sme vás už na Topkách informovali, naposledy tak urobila česká hudobníčka Terezie Kovalová, ktorá mala na sebe doslova módnu pohromu.

No a najnovšie všetkých šokovala i česká herečka Emma Smetana, ktorá svojim outfitom vyrážala dych. V karlovarských uliciach sa totiž ukázala len v negližé a nejeden okoloidúci sa za ňou obzrel. Svoj úsporný odev skrývala pod plachtou, ktorú zrejme narýchlo zobrala z hotelovej izby. No a na nohách mala chlpaté topánky, ktoré zdá sa, že chýbajú Yetimu. Spoločnosť jej robil manžel, spevák Jordan Haj. FOTO ako vyzerala, nájdete v galérii.

Viac o téme: Emma SmetanaJordan HajPlachtaNeglíže
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu