Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Slávnostné zakončenie MFFKV 2024: Hviezda ako vo vreci na odpadky, nežná víla, aj trčiace BRADAVKY!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Profimedia)

KARLOVE VARY - Prestížny medzinárodný filmový festival v Karlovch Varoch v sobotu vyvrcholil slávnostným zakončením. A podobne ako celý týždeň, aj posledný deň bol prehliadkou krásnych a zaujímavých rób. No aj tých menej šťastných - čierne šaty herečky vyzerali ako vrece na odpadky, topmodelka bola ako nežná víla a speváčka ukazovala bradavky!

58. ročník filmového festivalu v Karlovych Varoch je za nami. V sobotu sa konalo slávnostné zakončenie spojené so záverečným ceremoniálom. Okrem ceny za prínos kinematografii pre Ivana Trojana plná sála tlieskala aj prezidentovi podujatia Jiřímu Bartoškovi. A jeho slová na záver mrazili.

„58. ročník filmového festivalu v Karlovych Varoch končí a dovidenia, keď Pán Boh dá, budúci rok,“ zahlásil legendárny český herec a dojaté publikum začalo tlieska. Koncom minulého roka sa totiž prevalilo, že Bartoška opäť bojuje so zákernou rakovinou. 

Ešte predtým, ako záverečný ceremoniál odštartoval, sa po červenom koberci prešli prominentní hostia. A podobne, ako celý uplynulý týždeň, aj tentokrát išlo o prehliadku krásnych a zaujímavých rób. Teda niektorým posledný outfit vyšiel viac a iným menej. 

Hviezdna herečka Aňa Geislerová napríklad dorazila v čiernej róbe, s dlhými rukávmi a rolákovou vrchnou časťou. Model síce nechal vyniknúť jej dokonalým krivkám, no čierna lesklá látka nebola najlepšou voľbou. Hviezda totiž pôsobila, akoby mala na sebe čierne vrece na odpadky. 

Aňa Geislerová a Marek Eben
Zobraziť galériu (4)
Aňa Geislerová a Marek Eben  (Zdroj: Profimedia)

Za zmienku určite stojí aj česká topmodelka Karolína Kurková, ktorá na záverečný ceremoniál dorazila v ružovej róbe. Kvietkovaný print, nežná farba a jej blond vlasy celému looku dodávali. princeznovský dojem. No hotová víla.

Karolína Kurková
Zobraziť galériu (4)
Karolína Kurková  (Zdroj: Profimedia)

Menej vhodné šaty na takúto udalosť zvolila česká speváčka Žofie Dařbujánová. Na slávnostný večer dorazila v zlatých šatách s nariasením v oblasti bokov a veľkým výrezom na bruchu. Už samotný strih bol mimo, no celé to zaklincovali bradavky, ktoré spod látky presvitali.

Žofie Dařbujánová
Zobraziť galériu (4)
Žofie Dařbujánová  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Karolína KurkováŽofie DařbujánováMFF Karlove Vary 2024
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu