Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Ruská jasnovidka prezradila, či Vladimir Putin začne jadrovú vojnu: Z jej predpovede budete mať husiu kožu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Instagram/yanko.galina/Getty Images)

MOSKVA – Ruský prezident Vladimir Putin často diskutoval o tom, či by stlačil spúšť jadrového arzenálu alebo nie. Jasnovidka Galina Yanková prezradila, či sú obavy z jadrovej vojny na mieste. V rozhovore tiež odhalila, že sa stane niečo oveľa desivejšie.

V rozhovore pre ruskú spravodajskú stránku Moskovskij Komsomolets podporovanú Kremľom ruská jasnovidka Galina Yanková uviedla, že napriek tomu, že Vladimir Putin často hovorí o odpálení jadrového arzenálu, žiadna jadrová vojna nebude. „Nebude žiadna jadrová vojna, o ktorej všetci hovoria. Len Boh môže zoslať svoje nešťastie na ľudí a on to urobí,“ prezradila. „Tí, ktorí sa teraz zo všetkých síl snažia podnietiť globálny konflikt, budú trpieť a ľudia sa nemusia obávať: nevidím jadrovú vojnu, pokiaľ sa rovnaké problémy, aké vidíme teraz, budú diať po celom svete,“ uviedla ďalej.

Podľa jej slov budú konflikty pokračovať v rôznych častiach sveta, kým sa nezmení vedenie Ameriky. „Len čo súčasný prezident USA odíde z úradu, všetko sa obráti hore nohami. Drastické zmeny sa čoskoro stanú aj na Ukrajine: musíme len chvíľu počkať. Každý raz a navždy pochopí, že Rusko nemožno poraziť na bojisku,“ povedala ďalej Yanková, ktorá sa netají tým, že je obdivovateľkou Kremľu. „Keď americký prezident odíde z úradu, nastane raj: všade rozkvitnú jablone, kupoly budú pokryté zlatom a príde pokojný čas, Rusko začne prekvitať,“ dodala.

Okrem toho povedala, že podľa jej predpovedí Rusko ako krajina zaujme vedúcu pozíciu. „Bude sa s nami počítať a budú si nás vážiť a nikto sa nás už neodváži napadnúť – naši nepriatelia sa nás budú báť ako ohňa,“ priblížila. Dodala tiež, že mier v Rusku bude veľmi dlhý a silný. Dôležité je však poznamenať, že Yanková poskytla rozhovor prokremeľskému ruskému spravodajskému portálu.

Viac o téme: RuskoJasnovidkaVladimir PutinJadrová vojna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu