Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Zábava na uliciach a na pláži - začala sezóna T-Com Fiesty!

T-Com Fiesta Zobraziť galériu (2)
T-Com Fiesta

Pred pár dňami začalo leto a vy ste ešte neboli na pláži? Sadajte do člnka, autobusu alebo na električku, to je jedno, skrátka do niečoho, čo vás dovezie na breh Dunaja. Tyršovo nábrežie sa totiž zmenilo na exotickú pláž a keby z nej nebolo vidieť rovno na Bratislavský hrad, nebudete sa hádať, že nie ste niekde pri mori.

Tento rok je Pláž o niečo väčšia. Viac piesku pre 300 ležadiel a 2000 ľudí. Viac miest vo väčšom bare. Viac ihrísk pre plážových volejbalistov a futbalistov. Dokonca outdoorová fitness posilňovňa a boxovacie vrece! Väčšia chill-out zóna s pohodlnými kreslami a Magiou telkou v tieni stromov. Na bratislavskej pláži pre tento účel vyrástli toto leto aj palmy!

Pláž je pre verejnosť otvorená zdarma od 13.6. do 1.9. 2008, od 9.00 do 22.00 hodiny, sedem dní v týždni.

Okrem spomínaných noviniek na nej nájdete aj stolný tenis a futbal, ruské kolky, petangové ihriská.

Návštevníci môžu zdarma využiť 300 ležadiel, 2 detské sprchy, 4 sprchy pre športovcov s teplou vodou a 6 rozprašovačov vody na osvieženie. Tento rok tu funguje 10 splachovacích kontajnerových toaliet a 1 bezbariérová toaleta. O vašu bezpečnosť sa stará strážna služba a dvaja zdravotníci.

Pre hlavy rodiny, ktoré sa budú v čase letnej Olympiády zubami držať zakliesnené do kresla pred telkou, neplatia žiadne výhovorky! Súčasťou pláže je Magio Chillout zóna, v ktorej môžu cez Magio televíziu sledovať v auguste výkony slovenských olympionikov. T-Com Fiesta pláž je súčasťou festivalu pouličného umenia T-Com Fiesta, ktorú Slovak Telekom organizuje už po tretíkrát.

Možno ste si už stihli všimnúť, že na uliciach Bratislavy, Banskej Bystrice a Košíc sa každý štvrtok a piatok medzi 20.00-22.00 niečo deje. To sú tí umelci, tanečníci, adrenalinisti a všetci účastníci Fiesty, ktorá vám chce spríjemniť a spestriť život v letných uliciach. V Košiciach a Banskej Bystrici potrvá do 1. augusta, v Bratislave až do 29. augusta 2008. A nedivte sa, ak podobné umelecké zjavy uvidíte aj na Pláži. Nepomýlili si brehy Dunaja. T-Com Fiesta Pláž je totiž toto leto jednou zo zastávok Fiesty v meste.

Až uvidíte kubánsku kapelu hrať na piesku pod palmami, uznáte, že to nemohlo dopadnúť inak! A čo ešte môžete robiť na T-Com Fieste toto leto? Cvakať, točiť a súťažiť! Aj tak sa všade fotíte a točíte – prečo to teda nezavesiť na web www.t-comfiesta.sk a nevyhrať za to ceny?

T-Com Fiesta, sezóna zábavy sa začala!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu