Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Cibulková na luxusnej dovolenke všetkých odrovnala: FOTO Vystavila tehličky na bruchu!

Dominika Cibulková s manželom Michalom Navarom Zobraziť galériu (2)
Dominika Cibulková s manželom Michalom Navarom (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Dominika Cibulková sa po dvoch pôrodoch rozhodla zatočiť s kilami navyše. Mnohí jej neverili a iní ju zase podporovali. Bývalá tenistka ukázala, že možné je všetko a zhodila už viac ako 20 kíl. Najnovšie ohuruje tehličkami na bruchu!

Dominika Cibulková si aktuálne užíva na exotickej dovolenke na Maldivách. Na sociálnu sieť pridáva čarokrásne zábery, číre more a luxusný rezort. A samozrejme, na obdiv vystavuje aj svoju vymakanú postavu. Mnohí jej neverili, iní jej zase fandili, no a po mesiacoch disciplíny, cvičenia, dodržiavania stravy, sa jej podarilo zhodiť viac ako 20 kíl. Je vidieť, že je s aktuálnou figúrou nadmieru spokojná. Veď bodaj by nie! Na najnovšom zábere jej spod plaviek dokonca "vykúkajú" tehličky.

Dominika Cibulková
Zobraziť galériu (2)
Dominika Cibulková  (Zdroj: Instagram DC)

Bývalá tenistka započala cestu za chudnutím minulý rok v októbri. „Toto je jedna vec, na ktorej mi v tomto momente veľmi záleží. Bolo super byť tehotná, maličkú dojčiť 7 mesiacov a žiť veľmi kalorický život, ale povedala som si, že už aj ja sa chcem sama sebe páčiť, chcem sa dobre cítiť. Aj keď mi Michal hovorí, že sa mu páčim, ale robím to hlavne pre seba. Dúfam, že mi budete držať palce,” povedala vtedy svojim fanúšikom. Čo hovoríte na jej brutálnu zmenu?

Viac o téme: Dominika CibulkováTehličky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu