Nedeľa7. júl 2024, meniny má Oliver, zajtra Ivan

Zbytočná tragédia! Matka dvoch dcér Eva († 44) spadla z balkóna: TOTO predchádzalo pádu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM - Hrôzostrašná tragédia sa stala v pondelok večer na sídlisku v Novom Meste nad Váhom. Eva († 44) vypadla z balkónu. Okamžite k nej privolali záchranárov, ale žena, žiaľ, zraneniam podľahla. Čo sa dialo pred tragédiou?

Matka dvoch dcér Eva († 44) podľa Nového času v pondelok večer vypadla z balkóna na 3. poschodí. Na miesto okamžite po nehode prišli všetky záchranné zložky. „Na základe doteraz zisteného, 44-ročná žena z doposiaľ presne nezistených príčin prepadla cez zábradlie balkóna bytu na treťom poschodí v Novom Meste nad Váhom. Privolaná RZP ženu urýchlene previezla do nemocnice,“ potvrdila policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

archívne video

Nález tela na chodníku v Bratislave (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Podľa hovorkyne Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Petri Klimešovej privolaní záchranári ženu zaintubovali a s diagnózou polytrauma transportovali do nemocnice v Trenčíne. Eva však utrpela pri páde z 3. poschodia na betón tak vážne zranenia, že napriek obrovskej snahe záchranárov im, žiaľ, podľahla. „Bohužiaľ, napriek snahe záchranných zložiek, poškodená svojim zraneniam podľahla,“ poznamenala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Klimešová..

Čo sa presne stalo pred hrôzostrašným pádom polícia vyšetruje a bližšie informácií zatiaľ neposkytuje. Susedia mladej Evy však pre portál Nový čas prezradili, čo sa malo diať pred brutálnou tragédiou. Matka dvoch dcér mala na balkóne prášiť koberec. „Ona bola taká milá, usmiata a zhovorčivá. Vôbec neviem, čo sa mohlo stať. Je to strašné. Susedia hovorili, že mala prášiť koberec a nejako prepadnúť cez zábradlie,“ zhodli sa podľa portálu ľudia zo sídliska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu