Nedeľa7. júl 2024, meniny má Oliver, zajtra Ivan

MIMORIADNE pátranie! Tieto deti odišli z domu a viac sa nevrátili: Nevideli ste ich?

(Zdroj: Facebook/Polícia SR)

BRATISLAVA - Polícia pátra po dvoch maloletých deťoch, ktoré odišli z domu a nedali nikomu o sebe žiadne informácie. Nevideli ste 12-ročného Tobiasa a 16-ročnú Lenku?

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline vyhlásilo pátranie, ktoré označili ako mimoriadne, po nezvestnej 16-ročnej Lenka Dunajovej z Bytče. Tá v sobotu 29.6. 2024 odišla z miesta trvalého bydliska a domov sa viac nevrátili. "Od uvedeného dňa o sebe nepodala žiadnu správu. Miesto jej súčasného pobytu a pohybu je neznáme," informovala o tom polícia na sociálnej sieti.

Lenka je vysoká 167 cm, strednej postavy. Vlasy má hnedé rovné po plecia a hnedé oči.  Naposledy mala na sebe čierne tričko, čierne kraťasy a pri sebe mala tmavú mikinu. "Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej. Do súčasnej doby sa ju však nepodarilo vypátrať," dodali muži zákona.

 

16 ROČNÁ LENKA JE NEZVESTNÁ 👮Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline vyhlasuje pátranie po...

Posted by Polícia SR - Žilinský kraj on Thursday, July 4, 2024

Stratil sa aj 12-ročný Tobias

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní aj po nezvestnom 12-ročnom Tobiasovi Cickovi z Handlovej. Chlapca naposledy videla jeho matka v stredu (3. 7.) o 14.00 h v mieste jeho bydliska, odkiaľ odišiel na neznáme miesto. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Tobias Cicko je vysoký 154 centimetrov, štíhlej postavy. Má čierne vlasy, dlhšiu ofinu prehodenú nabok, plynulú reč. Naposledy mal na sebe oblečené šedé rifle, čiernu mikinu a obuté mal čierne botasky.

 

🧐👀POMÔŽTE NÁM PRI PÁTRANÍ PO NEZVESTNOM 12-ROČNOM TOBIASOVI🙏 👉12-ročný Tobias Cicko bol naposledy videný svojou matkou...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Thursday, July 4, 2024

"Akékoľvek informácie o pohybe alebo pobyte nezvestného oznámte na známom čísle 158 alebo formou súkromnej správy na stránke polície na sociálnej sieti," vyzvala verejnosť polícia.

Nezvestného Tobiasa z Handlovej našli

Polícia odvolala pátranie po nezvestnom 12-ročnom Tobiasovi Cickovi z Handlovej. Chlapca našli a je v poriadku. Informovala o tom vo štvrtok na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

Viac o téme: PátraniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu