Nedeľa30. jún 2024, meniny má Melánia, zajtra Diana

AKTUÁLNE Hromadná zrážka áut na D1: Diaľnica je už prejazdná, známa je príčina nehody

(Zdroj: Topky)

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Na 168,00 km v smere jazdy na Žilinu v okrese Považská Bystrica sa stala hromadná zrážka asi 10-tich motorových vozidiel. Informuje o tom polícia, ktorá vyzýva na rešpektovanie jej pokynov. V danom úseku je diaľnica D1 neprejazdná.

Aktualizované 18:18 Po hromadnej dopravnej nehode na 168. kilometri diaľnice D1 pri Považskej Bystrici je už cesta prejazdná. Informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

Príčinou nehody na diaľnici v smere na Žilinu bol podľa nej pravdepodobne silný dážď. Na mokrej vozovke dostalo jedno vozidlo šmyk a následne sa zrazili ďalšie štyri automobily. Podľa hovorkyne Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Petry Klimešovej utrpeli zranenia dve osoby. Na mieste zasahovalo sedem profesionálnych hasičov z Považskej Bystrice s tromi kusmi techniky. Na vozovku vytiekli prevádzkové kvapaliny, ktoré hasiči zlikvidovali.

 

‼️ AKTUÁLNE JE UŽ DIAĽNICA D1 PREJAZDNÁ BEZ OBMEDZENIA‼️ Jazdite opatrne. ‼️HROMADNÁ ZRÁŽKA VOZIDIEL NA DIAĽNICI D1...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Thursday, June 27, 2024

Zrážka šiestich motorových vozidiel

Hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík spresnil, že došlo k zrážke šiestich motorových vozidiel. Príčinou bola pravdepodobne mokrá vozovka, presnú príčinu určia znalci.

Na mieste zasahujú profesionálni hasiči z Považskej Bystrice, likvidujú prevádzkové kvapaliny, ktoré unikli na vozovku. Ako informovalo Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby na sociálnej sieti, na miesto nehody vyslali dve ambulancie RZP a záchranársky vrtuľník. Podľa prvotných informácii majú byť na mieste tri zranené osoby.

Viac o téme: NehodaDialnicaZrážkaD1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu