Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Britney Spears sa znovu usmieva, dokedy?

Usmievavá Britney Spears na titulke časopisu Rolingstone Zobraziť galériu (7)
Usmievavá Britney Spears na titulke časopisu Rolingstone

LOS ANGELES – Na titulke časopisu Rolling Stone sa objavila fotka rozžiarenej popovej princeznej, ktorá sa vraj už vrátila zo zlého obdobia. Je však jej radosť naozaj úprimná?

Návrat do reálneho života nebýva vždy ľahkou záležitosťou. Obzvlášť náročná situácia nastáva pre známe osobnosti, na ktoré média zovšadiaľ číhajú a sledujú ich vnútorný boj.

Britney (26) vo svojom dokumente uviedla príčinu psychického zrútenia: „Stratila som svoju cestu, stratila som zmysel, stratila som seba samú.“

Teraz už v rámci opätovného výstupu na výslnie popularity hlása, že temná etapa jej života je už definitívne za ňou. S hrôzou však konštatuje zmenu svojej osobnosti: „Cítim sa ako starý človek. Chodievam do postele okolo 9:30 každý večer, nechodím von ani nič podobné.“

Redaktor, ktorý s Britney viedol rozhovor, tvrdí, že na neho hudobná hviezda pôsobila mierne utiahnuto a rezervovane. Rozhodne to nebola entuziazmom nabitá veselá blondínka, ako ju všetci poznali v minulosti.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu