Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Bezdeda sa čoskoro stane druhýkrát otcom: Fuh, takto RAFINOVANE sa to nedozvedel ešte žiadny chlap

Tomáš Bezdeda
Tomáš Bezdeda (Zdroj: STVR)

BRATISLAVA - Už sa nevie dočkať! Tomáš Bezdeda sa čoskoro stane druhýkrát otcom a spôsob, akým sa to dozvedel, bol dosť rafinovaný...

Tomáš Bezdeda kvízuje hlavne na spoločných stretnutiach s priateľmi. Rád hrá aj karty či rôzne aktivity, celkom holduje takejto zábave. To je voda na mlyn pre jeho syna, ktorý hranie sa s otcom miluje. „Teraz je najväčší kamarát svetlo, všetky vypínače chce zapínať, tak trošku mám také podozrenie, či z neho nebude elektrikár, lebo zatiaľ to tak vyzerá…“ so smiechom vraví Tomáš o synovi, ktorý bude onedlho väčším bratom. Spevák prezradil aj reakciu, keď sa dozvedel, že sa stane druhýkrát otcom. „Neviem, či chcete počuť tú reakciu“, prehovoril tajnostkársky a popísal, ako rafinovane mu to manželka Ivka dala vedieť.


Bezdeda priznal, že prežíva pekné obdobie, aj keď je to dosť náročné. „Je veľmi pekné sledovať, ako všetko vníma“, hovorí o synovi. Prehovoril však aj o manželke, ktorú obdivuje za to, ako statočne všetko zvláda. „Obdivujem na ženách, ako všetko dokážu zosúladiť, upratať logistiku a na všetko si nájsť čas“, skláňa im poklonu. V rozhovore sa dozviete aj to, aké chystá novinky a či má čas na svoj obľúbený hokej. A ak vám Bezdedu v rozhovore bude stále málo, pozrite si aj reláciu Záhady tela v sobotu o 20.30 na Jednotke. V štúdiu si svoje znalosti o ľudskom tele okrem neho preveria aj speváci Mário „Kuly“ Kolár, Pokáč a Barbora Švidraňová.
 

Bezdeda sa čoskoro stane druhýkrát otcom: Fuh, takto RAFINOVANE sa to ešte nedozvedel žiadny chlap (Zdroj: STVR)

Viac o téme: Tomáš Bezdeda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu