Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

To je čistý hnus: Explodovala kanalizácia! VIDEO Výkaly lietali vzduchom a zašpinili autá aj ľudí

Do vzduchu vystrelil gejzír výkalov.
Do vzduchu vystrelil gejzír výkalov. (Zdroj: X)

NANNING - Explózia kanalizačného potrubia v Nanningu v Číne spôsobila vystrelenie výkalov do výšky najmenej desať metrov. Zmáčala autá aj okoloidúcich chodcov. K výbuchu došlo pri tlakovej skúške novoinštalovaných potrubí. Zranenia neboli hlásené, ale sila prúdu bola tak silná, že prevrátila bager.

Znepokojivé video ukazuje moment, keď na rušnej čínskej diaľnici vybuchlo odpadové potrubie. Výkaly zasiahli autá, chodcov a cyklistov. Vyzeralo to ako sopka exkrementov.

archívne video

Prasknuté vodovodné potrubie na križovatke ulíc Karadžičova a Záhradnícka (Zdroj: Topky/ Ján Zemiar)

K výbuchu odpadu došlo okolo 11:00 v stredu, keď novoinštalované kanalizačné potrubia v meste Nanning, v južnej oblasti Guangxi v Číne, náhle praskli pri tlakovej skúške.

Šokujúce video ukazuje obrovský hnedý oblak odpadu, ktorý vystrelil takmer 10 metrov do vzduchu a rozprskol sa po autách a chodcoch pri diaľnici. „Som premočený od exkrementov, moje auto je postriekané nažlto. Je zničené,“ údajne vyhlásil jeden z vodičov.

Zábery z palubnej kamery ukazujú oranžovo-hnedý gejzír exkrementov, ktorý vytryskol z potrubia a rozprskol sa na čelné sklá áut a nič netušiacich cyklistov. Pri výbuchu nebol nikto zranený, ale podľa úradov silná explózia prevrátila jeden bager na stavenisku.

Niekoľko vozidiel však utrpelo škody v dôsledku tejto náhlej explózie, z ktorej sa obracia žalúdok.

Úrady uviedli, že k explózii pravdepodobne došlo, keď sa stavební robotníci pokúsili vykonať tlakový test na novo položených potrubiach. Následky smradľavej sopky boli rýchlo riešené a miestne úrady skúmajú rôzne spôsoby, ako zabrániť budúcej explózii kanalizácie.

Viac o téme: KanalizáciaČínaVýbuch potrubia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu