Streda23. október 2024, meniny má Alojzia, zajtra Kvetoslava

Túžite po novom iPhone či TV? PLANEO vám dopraje prémiové produkty s okamžitou zľavou

V PLANEO platí zľava aj na vybrané produkty Apple. PR článok Zobraziť galériu (3)
V PLANEO platí zľava aj na vybrané produkty Apple. (Zdroj: Apple)

V PLANEO si teraz môžete dopriať výnimočné produkty za výhodnejšie ceny. Okamžitá zľava 50 eur vám umožní získať špičkové výrobky, ktoré zjednodušia váš život a spríjemnia každodenné chvíle. Navštívte PLANEO alebo nakupujte online a urobte si radosť kvalitnými produktami, po ktorých už dávno túžite.

Premýšľate nad tým, že by ste si dopriali niečo špeciálne pre svoj domov alebo technickú výbavu? Teraz je ten správny čas!  V PLANEO aktuálne až do 3. novembra beží akcia, vďaka ktorej si môžete dopriať aj prémiové produkty so zľavou 50 eur. Ak si zakladáte na kvalite a špičkovom dizajne, určite oceníte výber značiek ako Catler, Apple, Xiaomi alebo prémiové televízory od TCL. Pozrite sa na naše tipy, ktoré si môžete dopriať teraz ešte výhodnejšie.

Catler MC 8010: Multifunkčný hrniec, ktorý rozpráva

Pre tých, ktorí si potrpia na chutné jedlo, je tu Catler MC 8010multifunkčný hrniec, ktorý ponúka široké možnosti prípravy jedál od varenia, dusenia až po pečenie a prípravu rôznych druhov jedál na pare. Vďaka moderným funkciám, ako je časovač a nastavenie teploty či hlasový sprievodca navaríte s minimálnym úsilím. Ideálny je nielen pre tých, ktorí radi experimentujú s receptami, ale aj pre zaneprázdnené rodiny, ktoré ocenia rýchlu a jednoduchú prípravu jedál. A teraz si tento praktický spotrebič môžete zakúpiť v PLANEO s výhodnou zľavou 50 eur.

Apple: Kvalita a elegancia na každom kroku

Značka Apple je známa svojim luxusným dizajnom, špičkovými technológiami a vysokou spoľahlivosťou. Či už ide o najnovšie smartfóny, notebooky, tablety alebo príslušenstvo, produkty od Apple vždy prinášajú eleganciu a bezkonkurenčný výkon. Pre tých, ktorí si potrpia na dokonalú synchronizáciu všetkých zariadení, jednoduché používanie a kvalitné aplikácie, je Apple tou správnou voľbou. V PLANEO platí zľava 50 eur na vybrané produkty tejto značky.

Novinka Apple iPhone 16 Pro už teraz v PLANEO!
Zobraziť galériu (3)
Novinka Apple iPhone 16 Pro už teraz v PLANEO!  (Zdroj: Planeo)

TCL QLED SMART TV: Kvalita obrazu, ktorá vás ohromí

Pre milovníkov veľkolepých filmových zážitkov je tu TCL QLED SMART TV 55C69B s 5-ročnou zárukou. Vďaka QLED technológii ponúka sýte farby a dokonalý kontrast, takže každá scéna ožíva priamo pred vašimi očami. Uhlopriečka 55 palcov je ideálna pre sledovanie filmov, seriálov alebo hranie hier v tej najlepšej kvalite. S rozlíšením 4K si vychutnáte každý detail a inteligentné funkcie televízora vám umožnia jednoduchý prístup k streamovacím službám, ako sú Netflix či Disney+. Teraz si tento prémiový TV môžete zaobstarať v PLANEO s okamžitou zľavou a zlepšiť si zážitky z domácej zábavy.

Xiaomi 14T: Inovácie pre každodenný život

Milovníci najnovších technológií si určite prídu na svoje s novinkou Xiaomi 14T. Tento model prináša to najlepšie z dielne Xiaomi, od výkonného procesora až po kvalitný fotoaparát, ktorý vám umožní zachytiť každý okamih v dokonalej kvalite. Veľký displej s vysokým rozlíšením je ideálny na sledovanie videí, úpravu fotografií či hranie hier. Vďaka rýchlemu nabíjaniu sa nebudete musieť báť, že by vás batéria sklamala, keď to najmenej čakáte. A čo je najlepšie, tento model rovnako ako aj Xiaomi 14T Pro je teraz dostupný aj v sieti PLANEO – s výhodnou zľavou 50 eur, vďaka čomu si ho môžete dopriať za ešte lepšiu cenu.

Túžite po novom iPhone
Zobraziť galériu (3)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu