Streda23. október 2024, meniny má Alojzia, zajtra Kvetoslava

Definitívna BODKA za promi vzťahom: S matkou svojej dcéry skoncoval... Aha, už má INÚ!

FOTO VNÚTRI! Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: GettyImages)

BRATISLAVA - Vzťah MMA zápasníka Gábora Borárosa (32) a fitnessky Moniky Jákliovej (30) si v minulosti prechádzal krízou. A hoci to dvojica vtedy ustála a ďalej spoločne žila ako rodina, aktuálne je to už minulosťou. Najprv sa začalo šuškať o tom, že blondínka má iného a... Už má zjavne novú priateľku aj zápasník!

V roku 2022 prechádzali zápasník Gábor Boráros a fitnesska Monika Jákliová turbulentným obdobím. Dôvodom bolo zistenie o nevere známeho Slováka, a to len pár dní potom, čo sa narodila ich spoločná dcérka Zora. Čerstvý otecko sa údajne so svojou milenkou stretával aj v čase, keď bola jeho partnerka v pôrodnici.

Po niekoľkých týždňov si však svoje problémy vyriešili a blondínka sa rozhodla, že zápasníkovi dá ešte jednu šancu. No hoci potom tvorili zdanlivo harmonickú rodinku, vzťah im stroskotal. Pred mesiacom sa objavili informácie, že plavovláska sa stretáva s iným mužom - konkrétne s barberom Adrianom Križanom, ktorý v minulosti randil s s dobrou kamarátkou Zuzany Plačkovej, Žanetou Ladičovou. 

No ani Gábor nezostal na ocot. Istá tmavovláska meno Dora, sa na sociálnej sieti Instagram pochválila romantickou večerou v spoločnosti Borárosa. Podľa záberu od neho dostala veľkú kyticu červených ruží a že je medzi nimi viac, ako len kamarátstvo, napovedá červené srdce, ktoré k spoločnej fotke pridala. Pozrite, ako im to spolu pristane! 

Definitívna BODKA za promi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram DH)

Viac o téme: Monika JákliováGábor Boráros
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu