Streda23. október 2024, meniny má Alojzia, zajtra Kvetoslava

Veľká novina! Poslankyňa Martina Holečková sa vydala: EXKLUZÍVNE FOTO v svadobnom, prezradila pikošky zo svadby

Martina Holečková EXKLUZÍVNE FOTO Zobraziť galériu (2)
Martina Holečková (Zdroj: TASR/Henrich Mišovič)

BRATISLAVA – V živote poslankyne Martiny Holečkovej (nezaradená) strieda jedna veľká zmena druhú. Výrazný krok najskôr urobila v pracovnom živote, keď pred pár týždňami vystúpila z poslaneckého klubu KDH, ešte zásadnejšia zmena však nedávno nastala v jej súkromí. Obliekla sa do svadobného a s priateľom si povedali „ÁNO.“

archívne video 

Martina Holečková a Andrea Turčanová po výbore (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Veľkú novinu vo svojom živote držala Holečková najskôr v tichosti. Podelila sa o ňu až pár dní po sobáši na sociálnej sieti. „Posledné týždne sa nesú v znamení zásadných životných rozhodnutí,“ napísala tajomne a zverejnila aj záber, ktorý hovoril za všetko – ruku so snubným prsteňom.

 

Posledné týždne sa nesú v znamení zásadných životných rozhodnutí ❤️

Posted by Martina Holečková on Tuesday, October 22, 2024

Ako Holečková prezradila pre Topky, svadba sa konala pred niekoľkými týždňami v Leviciach v úzkom kruhu. „Na svadobnú hostinu sme pozývali len rodinu a najbližších priateľov, takže hostina bola naozaj v úzkom kruhu a teda bez kolegov z politiky,“ prezradila. „Pre nás bolo doležité prežiť tento deň naozaj s tými najbližšími a najmä v pohodovej atmosfére. Preto sme aj vynechali väčšinu zvykov či tradícií a musím priznať, že nám to výrazne uľahčilo prípravy, ale aj samotný deň, ktorý nebol v znamení toho, čo všetko ešte ´treba urobiť a absolvovať´. Bolo to naozaj veľmi príjemné,“ zaspomínala.

Veľká novina! Poslankyňa Martina
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: archív M.H. )

Veľkou témou pre nevestu sú svadobné šaty. Holečková sa rozhodla siahnuť po jednoduchom modeli. „Hoci ma mnohí varovali, že ich výber mi zaberie mnoho času, tak musím priznať, že nakoniec sa mi ich podarilo vybrať skutočne za chvíľu,  lebo so šatami, ktoré som si vyskúšala ako prvé, som bola tak spokojná, že som si ich rovno aj zobrala a neskúšala ďalej,“ prezradila.

Pozvali aj kúzelníka

Na svadbe poslankyne bol aj nie úplne tradičný hosť – kúzelník. Pozvať sa ho rozhodli preto, že na svadbe mali až 11 detí. „Musím povedať, že to bola skvelá voľba a úprimne to odporúčam každému, kto plánuje svadbu a vie, že na nej bude mať viac detí. Nakoniec sa pri jeho programe zabavili aj niektorí dospelí,“ uviedla šťastná poslankyňa, ktorá sa podelila aj o menšie faux pas. „Medzi úsmevný zážitok určite patrí chvíľa, keď ma manžel chcel pobozkať ponad stôl a podpálil si sako od sviečky na stole. Takže okrem lásky zahorel aj naozaj,“ prezradila s úsmevom.

Novomanželia by chceli ísť aj na svadobnú cestu, no vzhľadom na chaotické rokovania parlamentu sa im zrejme podarí pravdepodobne až v budúcom roku.

Viac o téme: SvadbaMartina Holečková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu