Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Čo vznikne, keď spojíme divadlo a stand-up? Dve hodiny čistej zábavy!

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Temné kecy)

Na scénu prichádza nový formát, ktorý zabaví divákov po celom Slovensku. Vznikol spojením dvoch skúsených hercov a komikov - Jerryho Veľmajstra Szaba a Romana Pomajba.

Obaja študovali herectvo, no každý sa vydal v živote trochu iným smerom. Jerry má bližšie k standupu a Roman sa cíti ako doma v divadle. Práve táto “odchýlka” prináša na pódium jedinečný kontrast a súznenie dvoch príbuzných, no predsa odlišných umeleckých žánrov. 

Nové predstavenie s názvom “Pán kolega, čo máš nové?” divákom predstaví spleť humorných príbehov a historiek, ktoré napísal sám pán Život. Nebude chýbať interakcia s divákmi ani emotívna bodka na záver v podobe umeleckého prednesu . Tú má nachystanú Roman Pomáhajbo. 🙂

Premiéru novej show môžete medzi prvými zažiť naživo už 12. septembra v Kine Mier v Modre, 14. septembra v Music & Cafe Nitra a 24. septembra v Plnofúz Bratislava. Kupuj tu: 

Predpredaj.sk

Ak objednáte ihneď, dostanete dvoch komikov na javisku naraz v jednotnom čase a priestore. Dialógy a monológy tejto dvojice ťa nenechajú psychicky na poriadku ani jednu minútu. 

A to stále nie je všetko, ak objednáš okamžite, dostaneš osvetlenie úplne zadarmo!

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu