Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Obrovský ŠOK! Lietadlo muselo núdzovo pristáť: Neuveriteľné, čo žena našla vo svojom jedle

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/AP/Ted S. Warren, File)

KODAŇ - Lietadlo škandinávskej spoločnosti SAS na ceste z Nórska do Španielska neplánovane pristálo v Kodani. Dôvodom bola živá myš, ktorú jedna cestujúca objavila vo svojom jedle, informoval s odvolaním sa na aerolinky spravodajský web denníka The Guardian.

Incident sa odohral pri stredajšom lete z Osla do Málagy. "Verte tomu alebo nie - žena vedľa mňa (...) otvorila škatuľku s jedlom a vyskočila na ňu myš, "uviedol spolucestujúci Jarle Börrestad na svojom Facebooku. Lietadlo následne pristálo v Kodani a pasažieri museli počkať na nový let.

 

Vamos a Malaga😎 Tro det eller ei. Ei dame ved siden av meg her på SAS Pluss åpna maten og ut hoppa ei mus. Nå har vi snudd og lander på CPH for flybytte 🤣🤣🤣✈️✈️✈️✍️✍️✍️

Posted by Jarle Børrestad on Wednesday, September 18, 2024

archívne video

Dovolenka so svojim miláčikom! Auto, lietadlo alebo autobus: Všetko, čo musíte vedieť o cestovaní so psom (Zdroj: NL/TH)

Letecké spoločnosti prevoz hlodavcov na palube prísne zakazujú, pretože títo tvorovia môžu prehrýzť elektrické vedenie kľúčové pre prevádzku lietadla, poznamenal The Guardian. "V súlade s našimi postupmi sme lietadlo prezreli a vypravili nové," uviedol hovorca SAS Öystein Schmidt. "Takéto situácie sa stávajú veľmi zriedkavo. Pre tieto prípady sme zaviedli postupy, ktoré tiež zahŕňajú kontrolu u našich dodávateľov, aby sa to už neopakovalo," dodal.

Viac o téme: MyšDánskoPristátieLietadloŠpanielsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu