Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Mary Bartalos PORODILA: Odhalila pohlavie a meno dieťaťa!

Mary Bartalos Zobraziť galériu (2)
Mary Bartalos (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Bývala herecká hviezda Mary Bartalos je hrdou trojnásobnou mamou. Ale pohlavie a meno dieťatka udržiavala v tajnosti, rovnako ako samotný pôrod. Až doteraz...

Bývalá herečka Mária Bartalos sa pred rokmi z obrazoviek stiahla do úzadia. Síce mala naplno rozbehnutú kariéru, no obetovala ju pre rodinný život. V roku 2018 sa vydala za bývalého športovca a trénera Adriana Bartalosa. Spoločne sa rozhodli pre duchovný život. Manželia si svoje súkromie veľmi strážia a veľa sa o ich živote nevie. Pred piatimi rokmi priviedla na svet svoje prvé dieťatko - syna Noela.

O dva roky neskôr sa im família rozrástla o ďalšieho člena rodiny, chlapčeka, ktorému dali meno Jonatán. V novembri minulého roka vyšlo najavo, že bývalá herečka nosí pod srdcom 3. dieťa. V marci už hrdo kočíkovala svoje bábätko. Meno a pohlavie svojej tretej ratolesti však neprezradila. Až doteraz... Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram sa pochválila tým, že porodila chlapčeka a dala mu meno Aron. Urobila to v celku nenápadne. Napísala si to len do bia. FOTO nájdete nižšie.

Mary Bartalos PORODILA: Odhalila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram MB)

Viac o téme: DetiMary BartalosPorodila
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu