Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Drobná, Tůma, Kovalčiková – všetci si to poriadne odskákali

PR článok Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Peugeot)

Známy herec a zabávač sa najskôr nesmelo pozrel okolo seba. Vzápätí sa však sebaisto odrazil od zeme a auto hravo preskočil.

Nešlo však o žiaden atletický výkon, ktorý by Filip musel celé mesiace trénovať, ale o obľúbený trik z internetu, ktorý je súčasťou kampane na každoročne obľúbenú akciu 7 DNÍ PEUGEOT, počas ktorej získate vybrané modely PEUGEOT za najvýhodnejších podmienok. V kampani si zaskákali aj ambasádorky značky PEUGEOT Emma Drobná a Janka Kovalčiková.

Drobná, Tůma, Kovalčiková –
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Peugeot)

Skočte si aj vy po najvýhodnejšiu ponuku roka. Tento rok ponuka modelov a príležitostí ušetriť poskočila opäť o poriadny kus vpred. 

Vyzývavo pôsobiaci PEUGEOT 208 s novým, ešte výraznejším vzhľadom sa počas siedmich akciových dní bude dať kúpiť už za výhodných 14 490 € s výhodným financovaním a s bonusom až 2 850 €. Milovníkov odvážneho a dokonale ovládateľného mestského crossoveru PEUGEOT 2008 celkom určite poteší správa, že tento model je teraz možné kúpiť už od 18 990 € s výbavou zahŕňajúcou napríklad aj systém rozpoznávania dopravných značiek či rádio s 10" dotykovým displejom a bezdrôtovým zrkadlením telefónu.

Drobná, Tůma, Kovalčiková –
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Peugeot)

Tieto systémy sa nachádzajú vo všetkých osobných modeloch z aktuálnej ponuky 7 DNÍ PEUGEOT, teda aj v dravo pôsobiacom fastbacku PEUGEOT 408, ktorý priťahuje zraky svojím dizajnom a je nabitý najnovšími technológiami. Tento model je teraz možné kúpiť už od 25 990 €, s výhodným financovaním a bonusom až do 4 450 €. Hľadáte niečo kompaktnejšie? Čo tak atraktívny model 308 s cenou už od 19 490 €, ktorý je v ponuke aj v predĺženej verzii 308 SW (už od 20 490 €) s poriadnou extra porciou batožinového priestoru? V zozname výbavy týchto modelov sa často opakuje aj množstvo ďalších prvkov ako predné a zadné LED svetlomety, parkovacie senzory, klimatizácia či elektricky ovládané okná.

Drobná, Tůma, Kovalčiková –
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Peugeot)

Súčasťou zvýhodnenej ponuky je teraz aj nový Rifter s cenou už od 23 490 €, ale aj úžitkový PEUGEOT Boxer v naozaj výhodnej cene už od 22 360 € (bez DPH) a bonusom až do 6 550 €. Aj tieto modely sú vybavené modernými asistenčnými systémami a patria k tomu najlepšiemu na trhu úžitkových vozidiel.  

Aby sme to celé zhrnuli: skočiť k najbližšiemu predajcovi PEUGEOT sa počas akcie 7 DNÍ PEUGEOT rozhodne oplatí.

Viac info o akcii na peugeot.sk

Drobná, Tůma, Kovalčiková –
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Peugeot)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu